Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Waard fase 3, Heerhugowaard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Waard fase 3, Heerhugowaard

Type: Koop
Plaats: Heerhugowaard
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 327.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heerhugowaard
Info
Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Fase 3, bestaande uit 37 extra duurzame woningen, is op 20...

Volledige omschrijving
Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Fase 3, bestaande uit 37 extra duurzame woningen, is op 20 februari in verkoop gegaan.

De wijk in de wijk
Nieuw Waard is een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren voelen zich hier thuis.

Locatie
Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen in de wijk Butterhuizen. Met voorzieningen en een supermarkt in de wijk en in naastgelegen woonwijk Stad van de Zon. Winkelcentrum Middenwaard is binnen 10 minuten aan te fietsen en de aansluiting op de provinciale weg N242 is binnen 5 autominuten te bereiken waar vanuit goede verbindingen zijn naar het noorden en de Randstad. Het nieuwe recreatiegebied Park van Luna, ook gelegen in de Stad van de Zon, is op loopafstand van Nieuw Waard. Alkmaar, met haar mooie historische binnenstad, ligt op enkele kilometers van de woonlocatie en de kust is slechts circa 12 kilometer verwijderd.
De realisatie van de woningen komt op een mooie lange strook, wat ligt ingesloten tussen de straten ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’ aan de noordoost zijde en de straat ‘Velduil’ aan de zuidwest zijde. De straat ‘Gibbon’ deelt de strook grond in tweeën.

Algemeen
Het project bestaat uit totaal 98 woningen, verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd.
Tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan de ‘Velduil’ zal een parkachtige groene strook worden aangelegd. De bestaande watergang tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’, in de wijk Butterhuizen, zal worden verbreed waarin kleine natuurlijke eilandjes worden gerealiseerd.

Stand van zaken
Fase 3 is in verkoop gegaan op 20 februari en bestaat uit 37 extra duurzame woningen.
Meer informatie vindt u op de site:
Heeft u interesse in (één van) de woningen? U kunt zich nog als reservekandidaat opgeven bij de verkopend makelaars:

Vlieg Makelaars: Stationsplein 25 - 1703 WD Heerhugowaard - t: 072 - 571 71 44 - e:
of
Kuyper & Blom Makelaars: Stationsweg 102 - 1852 LN Heiloo - t: 072 - 532 24 20 - e:

Alle woningen van fase 1 en 2 zijn verkocht. Fase 1 is geheel opgeleverd, de bouw van fase 2 is gestart in juli 2017.

Like de pagina op Facebook om de hoogte te blijven:

Omgeving
Pijlstaart, bouwnrs. 77 t/m 79 en 96 t/m 98

Een ruime woning van 5,40 meter breed. De woning heeft diverse optiemogelijkheden, van kantoor aan huis tot levensloopgeschikt wonen.

Op de begane grond bevinden zich de hal met toilet, een sfeervolle straat...

Volledige omschrijving
Pijlstaart, bouwnrs. 77 t/m 79 en 96 t/m 98

Een ruime woning van 5,40 meter breed. De woning heeft diverse optiemogelijkheden, van kantoor aan huis tot levensloopgeschikt wonen.

Op de begane grond bevinden zich de hal met toilet, een sfeervolle straatgerichte woonkamer en een tuingerichte woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping is een ruime zolder met mogelijkheid voor een extra slaap- of hobbykamer.

De woningen zijn met diverse optiemogelijkheden geheel aan te passen aan uw eigen wensen. De hoekwoningen met bouwnummer 77 en 96 hebben standaard een erker en de hoekwoningen met bouwnummer 79 en 98 hebben standaard een garage.

Pijlstaart, met erker bouwnrs. 77 en 96
Inhoud woning:         454 m3
Woonoppervlakte:     120m2
Kavelgrootte:            197 m2

Pijlstaart, tussenwoning bouwnrs. 78 en 97
Inhoud woning:         395 m3
Woonoppervlakte:     105 m2
Kavelgrootte:            125 m2

Pijlstaart, tussenwoning bouwnrs. 79 en 98
Inhoud woning:         410 m3
Woonoppervlakte:     110 m2
Kavelgrootte:            230 m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen