Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tuytpark, Heerhugowaard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tuytpark, Heerhugowaard

Type: Koop
Plaats: Heerhugowaard
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 225.840 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heerhugowaard
Info
Tuytpark
Molens, uitgestrekte weilanden, romantische bruggetjes en volop groen. Lang vervlogen tijden komen weer tot leven in het dorpse De Draai in Heerhugowaard.

Aan de oostkant van de gemeente Heerhugowaard ontwikkelen Hoorne Vastgoed Ontwikkeling en M.J. de Nijs Project...

Volledige omschrijving
Tuytpark
Molens, uitgestrekte weilanden, romantische bruggetjes en volop groen. Lang vervlogen tijden komen weer tot leven in het dorpse De Draai in Heerhugowaard.

Aan de oostkant van de gemeente Heerhugowaard ontwikkelen Hoorne Vastgoed Ontwikkeling en M.J. de Nijs Projectontwikkeling het project TuytPark; 27 kenmerkende woningen. De duurzame woningen staan midden in een landelijke omgeving. Toch zijn er voldoende stadse voorzieningen in de directe nabijheid om lekker te leven. Zeg nou zelf: in Tuytpark wil je toch wonen?

Dorps, duurzaam en volop keuze.
Stel je voor. Na een drukke dag rijd je letterlijk en figuurlijk de rust van je woning tegemoet. Weg van alle hectiek, de polder tegemoet. Hier geniet je pas echt.
Midden in deze parkachtige, rustieke omgeving ontwikkelen we TuytPark; 27 kenmerkende woningen, welke in 2019 worden opgeleverd. Jouw nieuwe, duurzame woning is omringd met groen. En vanwege het grote aantal woningen is er volop variatie in het type woningen.
  • 3 vrijstaande woningen met garage
  • 16 twee-onder-één-kap woningen met garage, waarvan 10 gelegen aan het water
  • 8 eengezinswoningen
Genoeg keuze dus voor jou en je gezin. Zo vind je altijd een woning die bij je past.

In TuytPark staat het dorpse gevoel centraal. Net als in de rest van de nieuwbouwwijk. Want TuytPark maakt onderdeel uit van De Draai, hét nieuwe ontwikkelgebied aan de oostzijde van Heerhugowaard.

De woningen
Karakteristieke elementen, moderne gemakken.
Bij een landschappelijke omgeving hoort een passende woning. Daarom is bij het ontwerp van de woningen goed gekeken naar duurzaamheid. Alle woningen worden standaard geleverd met zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond. Hiermee sluiten ze dus goed aan op het landelijke karakter. Dat is wonen met respect voor de omgeving.

Hoe je woning er van binnen uit komt te zien, bepaal je grotendeels zelf. Waar kookfanaten het liefst een grote open keuken zien, creëer je als ouders van een groot gezin liever een flinke speelkamer. Als wellness fan kies je voor een lekkere ruime badkamer met ligbad en als filmliefhebber voor een grote woonkamer om je eigen bioscoop te creëren. Wat je wensen ook zijn, jij laat je woning aansluiten op de leefstijl van jou en je gezin.

De tuitgevel
Ook het uiterlijk van de woningen krijgt een karakteristieke stijl want bijna alle woningen krijgen een tuitgevel. Een tuitgevel is een strakke puntgevel met links- en rechtsonder een klein horizontaal gedeelte, de schouder, en aan de bovenzijde eindigend in een smalle, rechthoekige hals (ook wel tuitstuk genoemd).

Deze gevelsoort werd veel toegepast bij pakhuizen en arbeiderswoningen in de 17e eeuw. Eigenlijk is een tuitgevel een versimpelde vorm van een trapgevel. In plaats van een trappetje, loopt de gevel in een vloeiende lijn naar boven om te eindigen in een ‘tuit’. Het geeft je woning meteen die typische klassieke uitstraling.

Locatie
Landelijke omgeving met alle voorzieningen.
Rust en ruimte staan symbool voor TuytPark. De landelijke omgeving is uitermate geschikt voor heerlijk lange wandelingen en prachtige fietstochten. Toch ontbreekt het er niet aan voorzieningen. Voor boodschappen, een huisarts, een drankje, hapje of basisschool hoef je de wijk dan ook niet uit. En ook speelplekken voor kinderen zijn er ruim voldoende met ook een kinderboerderij op loopafstand. Midden in het groen natuurlijk.

Een ruim aanbod aan winkels vind je in de wijk zelf. Aan de zuidzijde wordt een winkelcentrum gerealiseerd met onder andere een Vomar supermarkt. Maar ook in winkelcentrum Middenwaard, of in het oude centrum van Heerhugowaard kun je naar hartenlust shoppen. En krijg je trek, dan schuif je zo aan in een van de lunchrooms of restaurants. Ook voor een avondje film kun je terecht in Heerhugowaard. Nog meer mogelijkheden vind je uiteraard in de omliggende steden als Alkmaar en Haarlem. Via de A9 ben je er zo.
  • Duurzame en energiezuinige woningen door o.a. zonnepanelen en uitstekende isolatie
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Volop voorzieningen en scholen in de buurt
  • Uitstekende bereikbaarheid

Omgeving
De ideale eengezinswoning met verrassend veel ruimte.
Zoekt u een rij- of hoekwoning met verrassend veel ruimte? Dan is type F voor u de juiste keuze. Deze woningen met een breedtemaat van 5,10 meter bieden alle ruimte die je nodig hebt. Een grote glaspui naar de zonnige tuin, een zol...

Volledige omschrijving
De ideale eengezinswoning met verrassend veel ruimte.
Zoekt u een rij- of hoekwoning met verrassend veel ruimte? Dan is type F voor u de juiste keuze. Deze woningen met een breedtemaat van 5,10 meter bieden alle ruimte die je nodig hebt. Een grote glaspui naar de zonnige tuin, een zolder met een hoge nok, een uitermate praktische begane grond,
een eerste verdieping met drie slaapkamers en een ruime badkamer en een zolder die naar hartelust kan worden ingedeeld. Deze woning heeft het allemaal! Bouwnummer 7 beschikt als extra ook nog over een lang zijraam die over de eerste en tweede verdieping doorloopt, uniek! Alle woningen van
type F beschikken over een achterom en een ruime berging in de tuin en omvatten 114 tot 115 m2 netto woonoppervlak op kavels van 104 tot 130 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen