Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in Lapis Lazuli, Heerhugowaard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in Lapis Lazuli, Heerhugowaard

Type: Koop
Plaats: Heerhugowaard
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 216.840 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heerhugowaard
Info
Lapis Lazuli Heerhugowaard

Verbonden aan het Stadsplein. Het gebouw bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. De gevels begrenzen het plein en zorgen voor intimit...

Volledige omschrijving
Lapis Lazuli Heerhugowaard

Verbonden aan het Stadsplein. Het gebouw bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. De gevels begrenzen het plein en zorgen voor intimiteit en levendigheid. Door dubbel hoge ruimte op de begane grond met veel glas – en te openen gevelwanden – biedt het complex ook ideale ruimtes voor bijvoorbeeld bijzondere horeca concepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.

Groen binnenhof. Een architectonisch venster in de vorm van een poort verbindt stadsplein met het groene binnenhof. Het binnenhof vormt het hart van het complex voor de bewoners en een ideale plek om te ontspannen en genieten. Het groen zal bestaan uit verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten. Een aanwinst voor de de groene ambities van de stad Heerhugowaard.

Kies uit 207 woningen
Het gebouw heeft een parkeergarage op straatniveau. Boven de parkeergarage wordt het groene binnenhof gerealiseerd. De 207 woningen zijn verdeeld over een begane grond en 5 verdiepingen. Er komen sociale huurwoningen (studio en 2-kamer), vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Er zijn maar liefst 43 type woningen, variërend van 36 m2 tot 140 m2. Sommige woningen hebben een balkon, andere een terras. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de tuin in het binnenhof.

Niets missen over wonen in Lapis Lazuli?
Wil je meer weten over de woningtypen en de keuzemogelijkheden? Meld je dan nu alvast aan. Dan ontvang jij als eerste de laatste informatie over wonen in Lapis Lazuli!

Omgeving
Een prachtig tweekamerappartement van ca. 59 m² op de 2e verdieping. De woonkamer heeft een open keuken en een ruim balkon. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, het toilet is separaat. Je plaatst je eigen wasmachine in de inpandige berging. Op de begane grond tref je nog een eigen afsluitbar...

Volledige omschrijving
Een prachtig tweekamerappartement van ca. 59 m² op de 2e verdieping. De woonkamer heeft een open keuken en een ruim balkon. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, het toilet is separaat. Je plaatst je eigen wasmachine in de inpandige berging. Op de begane grond tref je nog een eigen afsluitbare berging aan waar je gemakkelijk je fiets kunt stallen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen