Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Groene Harmonie, Heerjansdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Groene Harmonie, Heerjansdam

Type: Koop
Plaats: Heerjansdam
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 339.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Heerjansdam
Info
De Groene Harmonie telt straks 23 woningen in verschillende woningtypes: laanwoningen, waterwoningen en patiowoningen.Samen vormen ze een besloten, lommerrijke woonbuurt. Hier geniet u van de natuurrijke omgeving en van de gemakken van wonen in het dorp. De gloednieuwe woonbuurt verrijst namelijk dicht bij...

Volledige omschrijving
De Groene Harmonie telt straks 23 woningen in verschillende woningtypes: laanwoningen, waterwoningen en patiowoningen.Samen vormen ze een besloten, lommerrijke woonbuurt. Hier geniet u van de natuurrijke omgeving en van de gemakken van wonen in het dorp. De gloednieuwe woonbuurt verrijst namelijk dicht bij het centrum van Heerjansdam. De Groene Harmonie dankt zijn naam niet alleen aan de omgeving, maar ook aan het duurzame karakter. Alle woningen zijn gasloos en op de daken liggen zonnepanelen. De Groene Harmonie is dus helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Dat is fijn voor het milieu én voor de hoogte van uw maandelijkse woonlasten. De diversiteit in woningtypes zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt in De Groene Harmonie.

Omgeving
Patiowoning
In de patiowoning woont u comfortabel en zorgeloos,ook als u wat ouder wordt. Het hele woonprogramma bevindt zich op de begane grond: u kunt er wonen, baden en slapen.De slaapkamer met badkamer en-suite bevinden zich aan de voorzijde van het huis. De woonkamer met open keu...

Volledige omschrijving
Patiowoning
In de patiowoning woont u comfortabel en zorgeloos,ook als u wat ouder wordt. Het hele woonprogramma bevindt zich op de begane grond: u kunt er wonen, baden en slapen.De slaapkamer met badkamer en-suite bevinden zich aan de voorzijde van het huis. De woonkamer met open keuken liggen aan de achterkant. Op de verdieping van de patiowoning vindt u een ruime extra kamer, die u kunt gebruiken zoals u zelf wenst. Vanuit de living hebt u toegang tot de patio: een fijne, onderhoudsvriendelijke buitenruimte waar u in alle rust kunt genieten van de zon.

Om uw woning te voorzien van warmte, warm tapwater en koeling zal er een combiwarmtepomp met verticale bodemwarmtewisselaar geplaatst worden. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voorzien van een omvormer om de elektriciteit aan het net te leveren. De combiwarmtepomp met bodemwisselaar en de zonne-energie-installatie zal in de vorm van een huurovereenkomst gedurende 25 jaar aan u worden verhuurd.

De huurprijs is € 105,- per maand.

Het is mogelijk om als eerste eigenaar van de woning het eigendom van de Warmtepomp en de PV-panelen te verkrijgen door het betalen van een afkoopsom van € 11.500,-.

Elke warmtepomp wordt opgeleverd in combinatie met een 10 jarige all-in service onderhoudscontract van €37,50 incl. BTW per maand (enkel van toepassing bij afkoop van de zonnepanelen/warmtepomp). Hierdoor wordt de goede werking van de warmtepomp gegarandeerd.

Share |
Meer woningen
Meer woningen