Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Havenkant, Heerjansdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Havenkant, Heerjansdam

Type: Koop
Plaats: Heerjansdam
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 355.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Heerjansdam
Info
In het noordoostelijk deel van Nieuw Havenkant is de eerste fase van het plan reeds gebouwd. Deze ontwikkelingsfase bestaat uit dertien eengezinswoningen en zes vrijstaand geschakelde woningen, ontworpen door Architectenbureau Korbee. Daarnaast zijn er vier vrije kavels waarop u zelf uw droomhuis kunt late...

Volledige omschrijving
In het noordoostelijk deel van Nieuw Havenkant is de eerste fase van het plan reeds gebouwd. Deze ontwikkelingsfase bestaat uit dertien eengezinswoningen en zes vrijstaand geschakelde woningen, ontworpen door Architectenbureau Korbee. Daarnaast zijn er vier vrije kavels waarop u zelf uw droomhuis kunt laten bouwen.
Het project is mooi gelegen in het pittoreske Heerjansdam; op steenworp afstand van Barendrecht, Rotterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Op dit moment is er nog 1 vrije kavel te koop.

Binnenkort start de verkoop van fase 2 (12 twee-onder-een-kap woningen)!

Omgeving
Vraag naar de mogelijkheden om de woning, berging en/of garage uit te breiden/aan te passen! 

Entree: aan de zijkant van de woning, bereikbaar via autovrij wandel-/fietspad. Begane grond: ruime hal met toilet, meterkast en trappenhuis. Toilet naast de trap. Open woonkeuken aan de voorzijde van d...

Volledige omschrijving
Vraag naar de mogelijkheden om de woning, berging en/of garage uit te breiden/aan te passen! 

Entree: aan de zijkant van de woning, bereikbaar via autovrij wandel-/fietspad. Begane grond: ruime hal met toilet, meterkast en trappenhuis. Toilet naast de trap. Open woonkeuken aan de voorzijde van de woning met vanuit de erker zicht op het water. Living aan de tuinzijde, extra licht door de openslaande deuren naar de tuin en het raam in de zijgevel. Bouwnummer 31 heeft een grote erker aan de zijkant. Daarnaast een ruimte geïsoleerde berging aan de zijkant van de woning.

Eerste verdieping: drie royale slaapkamers en badkamer met douche, toilet, wastafel en ligbad.

Zolderverdieping: oppervlakte van ruim 27 m2, mogelijkheid tot vierde slaapkamer. Aansluitingen voor wasmachine en droger. Separate ruimte voor cv-installatie en ventilatiesysteem.
Parkeren van 2 auto's op eigen terrein, dus u hoeft nooit meer ver te lopen met uw zware boodschappen!

Share |
Meer woningen
Meer woningen