Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Heeze - Schaversvelden fase 2, Heeze Powered by Niki
Nieuwbouw:
Heeze - Schaversvelden fase 2, Heeze

Type: Koop
Plaats: Heeze
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 430.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Heeze
Info
Schaversvelden, fase 2 ligt in het westelijke woongebied van De Bulders in Heeze. Het gebied oogt landelijk met relatief ruime kavels. De kleurstelling van de woningen is gemengd rood, roodbruin en wit-aardetint. In de nieuwe wijk De Bulders staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de procesvoering wordt...

Volledige omschrijving
Schaversvelden, fase 2 ligt in het westelijke woongebied van De Bulders in Heeze. Het gebied oogt landelijk met relatief ruime kavels. De kleurstelling van de woningen is gemengd rood, roodbruin en wit-aardetint. In de nieuwe wijk De Bulders staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In de procesvoering wordt veel rekening gehouden met efficiëntie, flexibiliteit en energiebesparing. Bij de bouw is veel aandacht voor materiaalreductie, afvalreductie, hernieuwbare materialen en hergebruik. Kortom: in de Bulders wordt gestreefd naar duurzaamheid op meerdere aspecten. Schaversvelden fase 2 bestaat uit 10 twee-onder-een-kap-woningen.

Omgeving
Deze royale twee-onder-één-kapwoning onderscheidt zich door de statige uitstraling met de lichte kleurstelling van de gevels in combinatie met de donkere plint en grote raampartijen op de begane grond. Deze woningtypen zijn uniek in omvang en ligging. Het contrast in kleurstelling van het metselwerk, de gr...

Volledige omschrijving
Deze royale twee-onder-één-kapwoning onderscheidt zich door de statige uitstraling met de lichte kleurstelling van de gevels in combinatie met de donkere plint en grote raampartijen op de begane grond. Deze woningtypen zijn uniek in omvang en ligging. Het contrast in kleurstelling van het metselwerk, de grote raampartijen op de begane grond en de situering op de kavels met grote voor- en achtertuinen geven de woningen een stijlvolle uitstraling.

Het frans balkon, de sprong in de gevel en de gedraaide kap maken het fraaie beeld compleet. Woningtype F heeft een vrijstaande garage aan de achterzijde van de woning. Op de eigen oprit is plaats voor maar liefst twee auto’s.


Share |
Meer woningen
Meer woningen