Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oosteinde, Heinenoord Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oosteinde, Heinenoord

Type: Koop
Plaats: Heinenoord
Aantal: 14
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 283.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Heinenoord
Info
Welkom in Oosteinde

Aan de rand van het dorp Heinenoord, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Oosteinde: een kleinschalige en gezellige nieuwbouwwijk. De architectuur van de jaren dertig is aansprekend, met woningen die door het gebruik van baksteen en dakpannen herkenbaar aando...

Volledige omschrijving
Welkom in Oosteinde

Aan de rand van het dorp Heinenoord, in de prachtige Hoeksche Waard, ligt Oosteinde: een kleinschalige en gezellige nieuwbouwwijk. De architectuur van de jaren dertig is aansprekend, met woningen die door het gebruik van baksteen en dakpannen herkenbaar aandoen. U heeft er meer dan genoeg parkeerruimte, de buitenruimte is rijk aan groen en water. Wat Oosteinde vooral tot zo'n plezierige wijk maakt is de afwisseling aan woningen.
Eengezinswoningen, sommige direct gelegen aan het water, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen maken het een wijk voor iedereen. De afgelopen jaren hebben dan ook al veel bewoners hun thuis gevonden in deze wijk. Kom langs en proef de sfeer!

Omgeving
Type Stephanie is een twee of drie-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 162 m2. De woonkamer is maar liefst 7,2 meter breed en kijkt uit op de zonnige achtertuin (gelegen op het westen). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een berging voor het stallen van fietsen en tuinmaterialen. De be...

Volledige omschrijving
Type Stephanie is een twee of drie-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 162 m2. De woonkamer is maar liefst 7,2 meter breed en kijkt uit op de zonnige achtertuin (gelegen op het westen). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een berging voor het stallen van fietsen en tuinmaterialen. De begane grond wordt standaard voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping liggen vier slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer die standaard is uitgevoerd met een douche en wastafel. Naar eigen wens kunt u het sanitair uitbreiden met bijvoorbeeld een ligbad.

Op de zolderverdieping vind u de wasmachine- en drogeraansluiting. Deze ruime zolder kunt u naar eigen wens indelen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen