Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Notarisappel - Lemoenappel, Helden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Notarisappel - Lemoenappel, Helden

Type: Koop
Plaats: Helden
Aantal: 14
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 198.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Helden
Info
Helden en Schrames

Gelegen aan de rand van het dorp, voorzieningen om de hoek en uitstekend bereikbaar.
Het is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendige sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Eindho...

Volledige omschrijving
Helden en Schrames

Gelegen aan de rand van het dorp, voorzieningen om de hoek en uitstekend bereikbaar.
Het is een ideale combinatie van fraai landelijk wonen met een levendige sociale gemeenschap met de diversiteit en dynamiek van grote steden als Roermond, Venlo en Eindhoven op korte afstand.
Op het gebied van sport en recreatie biedt Helden diverse mogelijkheden. De bosrijke omgeving is uitermate geschikt voor fietsen en wandelen.

 

Omgeving
De woningen zijn voorzien van een aantal karakteristieke details waarmee ze zowel stijlvol als praktisch zijn.
 
De woningen zijn gelegen in een rustige wijk, bestemmingsplan Schrames te Helden. Dit op korte afstand van alle voorzieningen maar ook goed ontsloten richting Panningen en overige uitv...

Volledige omschrijving
De woningen zijn voorzien van een aantal karakteristieke details waarmee ze zowel stijlvol als praktisch zijn.
 
De woningen zijn gelegen in een rustige wijk, bestemmingsplan Schrames te Helden. Dit op korte afstand van alle voorzieningen maar ook goed ontsloten richting Panningen en overige uitvalswegen van Helden.
 
De woningen hebben een royale opzet. Op de begane grond is een comfortabele woonkamer met uitbouw en veel lichtinval, een ruime open keuken, de entree en het toilet. De woonkamer is voorzien van een grote pui in de achtergevel. De entree biedt toegang tot de meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Bovendien is voldoende ruimte voor het inrichten van een garderobe.
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen en bevindt zich de badkamer. De ingerichte badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en biedt ruimte om een bad en toilet te plaatsen.
De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap vanaf de overloop op de 1e verdieping. De grote open ruimte biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en is nog vrij in te vullen. De dakkapel in het voorgeveldakvlak en de raam in de zijgevel zorgen ervoor dat er voldoende licht en ruimte op de 2e verdieping komt.
 
De woningen worden voorzien van een aangebouwde of vrijstaande buitenberging. Hiermee wordt voldoende bergruimte geboden voor het veilig opbergen van tuinmeubelen, fietsen, tuingereedschap etc.

Share |