Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Seahorse, Hengelo (OV) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Seahorse, Hengelo (OV)

Type: Koop
Plaats: Hengelo (OV)
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 295.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hengelo (OV)
Info
Het oude Seahorse-terrein in Hengelo wordt een heerlijke plek om te wonen, vlakbij de bosrijke omgeving én de binnenstad. Het wordt de meest duurzame wijk van Hengelo en een wijk met veel verschillende woningtypen. Bovendien wordt het een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is en waar...

Volledige omschrijving
Het oude Seahorse-terrein in Hengelo wordt een heerlijke plek om te wonen, vlakbij de bosrijke omgeving én de binnenstad. Het wordt de meest duurzame wijk van Hengelo en een wijk met veel verschillende woningtypen. Bovendien wordt het een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is en waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen.

Alle woningen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk met grote raampartijen. Dat ga je terug zien in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. We bieden een grote verscheidenheid van woningen. Van twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot vrijstaande woningen en appartementen. In de oude fabriek komen shedwoningen; loftwoningen die naar eigen wens in te richten zijn. Ook worden er vrije kavels uitgegeven, waarop je zelf je eigen droomhuis kunt bouwen.
Daarnaast zijn de woningen ontworpen volgens het nul-op-meter-principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leefpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos.

Inmiddels zijn we gestart met de verkoop van de woningen in fase 1. In deze eerste fase worden hybride woningen (levensloopbestendige woningen), rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gebouwd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek je woonwensen met één van onze makelaars.

Bijzonderheden:
• Alle woningen worden opgeleverd inclusief van luxe en hoogwaardig sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
• Kies je voor een keuken, sanitair en tegels bij de geselecteerde showrooms, dan worden deze voor oplevering geplaatst
• Mogelijkheden voor baden en slapen op begane grond (hybride woningen)
• Wonen vanaf € 285.000,- v.o.n.
• Supermarkten, scholen en sportgelegenheden om de hoek
• Je woont op enkele minuten van het CS of de A1 en A35

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Omgeving
Met hun bijzondere kap hebben de sheddakwoningen een unieke uitstraling. Ze zijn compact, maar sfeervol tegelijk. De ligging aan het plein draagt daaraan bij. De postbode fietst zwaaiend voorbij, kinderen spelen met de bal en de buurman drinkt een kop koffie op het bankje bij zijn voordeur. Een gezellige s...

Volledige omschrijving
Met hun bijzondere kap hebben de sheddakwoningen een unieke uitstraling. Ze zijn compact, maar sfeervol tegelijk. De ligging aan het plein draagt daaraan bij. De postbode fietst zwaaiend voorbij, kinderen spelen met de bal en de buurman drinkt een kop koffie op het bankje bij zijn voordeur. Een gezellige straat dus, maar dan wel één met een industrieel karakter. Met elkaar vormen de sheddakwoningen hét bewijs dat hier ooit de grote Seahorse-fabriek stond. Een historische plek!

In deze woning kun je genieten van een sfeervolle leefruimte en zithoek. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

Alles op een rijtje:
• Kaveloppervlakte van 152 m2 tot 196 m2
• Woonoppervlakte van 116 m2
• Prijzen vanaf € 285.000,- v.o.n.
• Tuin op het oosten
• Parkeren op om de hoek
• Praktische berging onder de trap

Share |
Meer woningen
Meer woningen