Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Heumen - Noord, Heumen
Nieuwbouw:
Heumen - Noord, Heumen

Type: Koop
Plaats: Heumen
Aantal: 3
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 397.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Heumen
Info

In plan Heumen Noord zijn reeds 70 woningen gerealiseerd en worden nu nog eens 5 woningen aangeboden. Deze woningen zijn gelegen aan de rand en voltooien hiermee het plan. 2 twee-onder-één-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen vormen de laatste fase.

Omgeving

Het knusse dorp Heumen is prachtig waterrijk gelegen in de mik van de maas en het Maas-Waalkanaal én heeft een fantastisch achterland dat een grote uitnodiging vormt om te wandelen en te fietsen. U zult versteld staan van de prachtige natuurgebieden die Heumen omringen. Richting Groesbeek treft u...

Volledige omschrijving

Het knusse dorp Heumen is prachtig waterrijk gelegen in de mik van de maas en het Maas-Waalkanaal én heeft een fantastisch achterland dat een grote uitnodiging vormt om te wandelen en te fietsen. U zult versteld staan van de prachtige natuurgebieden die Heumen omringen. Richting Groesbeek treft u uitgestrekte bossen aan, het Rijk van Nijmegen ligt aan uw voeten. Daarnaast is de Mookerheide van ongekende schoonheid. Ook kunt met een tocht langs het water, waar pleziervaart en binnenschepen u op uw weg begeleiden. Heumen heeft een perfecte aansluiting op de rijksweg (A73), zowel Nijmegen als Venlo zijn op deze wijze snel bereikbaar.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen