Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Toolenburg-Zuid, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Toolenburg-Zuid, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Toolenburg-Zuid: een oerhollandse wijk
Aan de zuidkant van Hoofddorp ontwikkelt Ymere een nieuwe woonwijk met ongeveer 1350 koop- en huurwoningen en een aantal voorzieningen: Toolenburg-Zuid. De wijk komt op het gebied tussen de bestaande wijk Toolenburg, de Toolenburger Plas, de (oud...

Volledige omschrijving
Toolenburg-Zuid: een oerhollandse wijk
Aan de zuidkant van Hoofddorp ontwikkelt Ymere een nieuwe woonwijk met ongeveer 1350 koop- en huurwoningen en een aantal voorzieningen: Toolenburg-Zuid. De wijk komt op het gebied tussen de bestaande wijk Toolenburg, de Toolenburger Plas, de (oude) Bennebroekerweg en de bestaande woningen aan de Hoofdvaart. 

Grachten en groen
Eenvoudig en ambitieus tegelijk. Een wijk uit één stuk met een lommerrijk woonmilieu.Oerhollands en helder. Dat zijn de kenmerken voor Toolenburg-Zuid.Brede vaarten en een centrale gracht geven de wijk een heldere indeling in velden. Groene parken en brinken vormen in ieder woonveld een veilige speel- en ontmoetingsplek.  

Individualiteit
Gevarieerde architectuur kenmerkt de diverse soorten woningen. Naast de gangbare rijwoningen en appartementengebouwen komen er onder andere hofwoningen, pakhuisachtige kadewoningen,ruime notariswoningen en appartementen in een stadspaleis. Ook is er ruimte voor zelfbouw. Diverse soorten dakvormen, kleuren, hoogten en wandvormen zorgen voor een gevarieerd beeld, waarin de individuele woning altijd herkenbaar is. 

Energiezuinig en duurzaam wonen
Ymere wil van Toolenburg-Zuid een milieuvriendelijke wijk met energiezuinige woningen maken. Dat doen we door toepassing van zo veel mogelijk duurzame materialen voor de woningen en de openbare ruimte. Regenwater gaat zo veel mogelijk naar de vaarten en singels in plaats van naar het riool.  

Koopsommen: Nog onbekend
Verwachte start verkoop: Eind 2011 / begin 2012 (naar verwachting)

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de woningen of de maatschappelijke en commerciële voorzieningen van dit prachtige plan? Meld u dan snel aan als belangstellende door het versturen van een emailbericht naar  (s.v.p. onder vermelding van uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres). Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen…

Plan "Toolenburg Zuid" is een ontwikkeling van Ymere Ontwikkeling

Omgeving
Hoofddorp-omgeving

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen