Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dahliahof, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dahliahof, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 3
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 349.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Dahliahof - Hoofddorp

Algemeen
In de wijk Toolenburg Oost ontwikkelt Timpaan op een inbreilocatie aan de Hoofdweg 23 woningen. Het programma van het nieuwbouwplan is zeer divers en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan bestaat uit 6 vrijstaande won...

Volledige omschrijving
Dahliahof - Hoofddorp

Algemeen
In de wijk Toolenburg Oost ontwikkelt Timpaan op een inbreilocatie aan de Hoofdweg 23 woningen. Het programma van het nieuwbouwplan is zeer divers en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 11 (starters-) appartementen.
 
Locatie
De locatie is gelegen op de hoek van de Henriëtte Roland Holstlaan en de Hoofdweg westzijde. De twee bestaande woningen aan de Hoofdweg (817 en 821) blijven bestaan. De nieuwe woningen worden gerealiseerd op het terrein achter deze woningen. De straatnaam wordt het Klaasje Bogaard-Slingerhof.
 
Stedenbouw en architectuurstijl
De opzet van de nieuwe wijk sluit goed aan bij de bestaande omgeving, waarbij de bestaande straten worden doorgezet. De vrijstaande woningen en de twee-onder-één-kap woningen vinden aansluiting op de bestaande vrijstaande woningen en twee-onder-één-kap woningen in de Elisa van Calcarstraat. Deze woningtypologie is doorgezet en zorgt daardoor voor een helder en rustig straatbeeld.
Het wijkje ontleent zijn identiteit sterk aan de gekozen dakvorm. De lessenaarsdaken, in combinatie met het gebruik van baksteen in een ton-sur-ton kleurschakering, geven elke woning een duidelijke individuele uitstraling. De gekozen materialen en kleuren van het appartementengebouw matchen met de eengezinswoningen en de omgeving.
 
Stand van zaken
Het bestemmingsplan (wijzigingsplan) is op 26 juni 2012 door het college van B&W vastgesteld en de bestemming onherroepelijk. De bouwvergunning is afgegeven en onherroepelijk. Het project is sinds 9 maart 2013 in verkoop. De brochure, prijslijst en inschrijfformulier is af te halen bij of te downloaden via Het volledig ingevulde inschrijfformulier kan worden ingediend bij de makelaar.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Dahliahof door ons op te volgen op Twitter: en te liken op Facebook:

 


Omgeving
Twee-onder-één-kapwoningen, type C, bouwnummers 7, 9 en 11

Moderne twee-onder-één-kapwoningen met een individuele uitstraling. Uitgerust met een diepe tuin aan zowel de voor- als achterzijde. De woning beschikt over drie slaapkamers en de zolder biedt volop ruimte om dit aantal ...

Volledige omschrijving
Twee-onder-één-kapwoningen, type C, bouwnummers 7, 9 en 11

Moderne twee-onder-één-kapwoningen met een individuele uitstraling. Uitgerust met een diepe tuin aan zowel de voor- als achterzijde. De woning beschikt over drie slaapkamers en de zolder biedt volop ruimte om dit aantal uit te breiden. Parkeren kan op eigen terrein of in de garage. Eigentijds wonen met mogelijkheden.

Begane grond
- Hal met meterkast en toilet.
- Riante living met woonkamer en eetkamer.
- Ruime open keuken.
- Zowel vanuit de woonkamer als keuken toegang naar de tuin.
- Ruime garage met deur naar de tuin.
- Diepe achtertuin van ca. 11. bij ca. 9,20m.

1e verdieping
- Overloop.
- Drie slaapkamers, waaronder royale ouderslaapkamer.
- Badkamer wordt standaard voorzien van twee wastafels, toilet, ligbad en douche.

2e verdieping
- Grote vrij indeelbare zolderruimte met opstelplaats voor wasmachine, droger alsmede CV-installatie.

Oppervlakten
- Woonoppervlakte ca. 218 m2 BVO (inclusief garage) en ca. 163 m2 GBO.
- Kaveloppervlakte ca. 231 tot 248 m2.

Optiemogelijkheden
- Uitbouw aan tuinzijde.
- Vergrote woonkamer en berging in plaats van garage.
- Dakkapel.

Share |