Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Langs de Vaart, Hoofddorp
Nieuwbouw:
Langs de Vaart, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 492.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info

De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 187 m2 exclusief de garage en 205 m2 inclusief de garage.

Deze woningen op ruime kavels vanaf circa 305m2 kunnen samen met u worden ontwikkeld. 

De hoofdlijnen van deze woningen zijn door de ont...

Volledige omschrijving

De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 187 m2 exclusief de garage en 205 m2 inclusief de garage.

Deze woningen op ruime kavels vanaf circa 305m2 kunnen samen met u worden ontwikkeld. 

De hoofdlijnen van deze woningen zijn door de ontwikkelaar Van Luling Vastgoed bepaald en door ENZO architecten verder uitgewerkt en dienen als uitgangspunt. Echter u kunt uw eigen woonindeling bedenken voor een vaste prijs!
De woning heeft standaard een woonoppervlakte van maar liefst ca. 187m2. 

In grote lijnen nemen wij de woning graag alvast met u door;

De zeer royale begane grond biedt voldoende ruimte voor een afzonderlijke woonkamer en eetkeuken. Maar u kunt ook denken aan andere opties als een speelkamer voor de kinderen of een afzonderlijke kantoorruimte welke u kunt realiseren door de garage (deels) bij de woning te trekken of door uit te bouwen.

De eerste verdieping is standaard voorzien van 3 ruime kamers, een badkamer met voldoende ruimte voor een inloopdouche, dubbele wastafel en bad en een apart toilet. Ook deze indeling kan aangepast worden aan uw eigen wensen.

Op de tweede verdieping is er een aparte wasruimte ingericht waar tevens de cv en ventilatie apparatuur opgesteld staat. De overige ruimte op deze verdieping leent zich uitstekend om 1 of 2 extra kamers te maken en zelfs een 2e badkamer . 

De royale tuinen zijn gesitueerd op het zuidoosten. 

Al met al veel ruimte en genoeg mogelijkheden voor diverse indelingsvarianten en uitbreidingen. De uiteindelijke prijs van uw woning is afhankelijk van uw eigen wensen en woon-ideeën.

De woningen komen te liggen aan een doodlopende straat waar een aantal openbare parkeerplaatsen gerealiseerd zullen worden. Dit gebied aan de voorzijde van de woningen zal gezamenlijk eigendom worden van de kopers en wordt voorzien van bestrating en groenvoorziening. 
Tevens hebben de woningen allen parkeergelegenheid op eigen terrein.

De wijk is kindvriendelijk en ligt uitstekend t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen. In de nabije omgeving treft u diverse winkels, scholen en sport- en recreatiemogelijkheden. 

Omgeving

Aan de zijde van de Elisa van Calcarstraat (Toolenburg-Oost) worden 6 riante woningen inclusief garage (twee-onder-een-kap) gerealiseerd.  

Share |
Meer woningen
Meer woningen