Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tudorpark, vrije kavels, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tudorpark, vrije kavels, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 19
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 336.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Tudorpark
Het is een naam waarin allure en stijl doorklinken: de allure en stijl van Engelse vorstenhuizen. De sfeer van weleer en de luxe van vandaag gaan hand in hand in een bijzonder nieuwbouwproject in Hoofddorp. Alleen al de ligging ademt die exclusieve ambiance: pal aan de Toole...

Volledige omschrijving
Tudorpark
Het is een naam waarin allure en stijl doorklinken: de allure en stijl van Engelse vorstenhuizen. De sfeer van weleer en de luxe van vandaag gaan hand in hand in een bijzonder nieuwbouwproject in Hoofddorp. Alleen al de ligging ademt die exclusieve ambiance: pal aan de Toolenburger Plas, een groen stukje Hoofddorp. Natuur en water zijn belangrijke ingrediënten in het bijzondere plan dat Tudorpark is. En ook aan de variatie in woningtypen is gedacht: van eengezinswoningen en tweeonder- één-kapwoningen tot appartementen en vrijstaande woningen.

De architectuur is geïnspireerd op die van de Tudordynastie: romantisch en statig. De woningen die in de eerste fase worden gerealiseerd, hebben een voor een een eigen identiteit. Hier woont u straks heerlijk. Hier heeft u alles binnen handbereik. De vele voorzieningen van een stad als Hoofddorp, maar ook die van Amsterdam. Laat met uw woning zien wie u bent. En kies ook voor de allure en stijl van Tudorpark.

Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een notendop, het toekomstbeeld voor Toolenburg-Zuid.

Een groenblauwe ader en een park als kloppend hart
Voor heel Toolenburg-Zuid zijn de hoofdkwaliteiten al vastgelegd: de belangrijkste weg- en waterstructuren, groengebieden en ontmoetingsplekken in het plan. Beeldbepalend is de ‘loop’, een ruim opgezet lint van groen en water, als de ader van het gebied. Midden in de ‘loop’, in het hart van de wijk, ontmoet je straks je vrienden en buurtgenoten. Hier komt over enkele jaren een prachtig park met faciliteiten zoals een buurtpaviljoen en een kinderboerderij. Aan het park is ook ruimte voor kleine winkels en bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Op bijzondere plekken, bijvoorbeeld bij de entree van de wijk, komen zogenaamde ‘specials’: karakteristieke woongebouwen met lommerrijke tuinen, de visitekaartjes van de wijk.

Eerste paal eind 2012
Toolenburg-Zuid met ongeveer 1250 woningen wordt niet in één keer gebouwd. Dat kan best zo’n acht jaar duren, afhankelijk van de verkopen. Het gebied bestaat uit 5 deelplannen plus een strook met vrije kavels. Eind 2012 is de eerste paal geslagen voor deelplan 1. Voor de indeling van ieder deelplan kijken we goed naar wat de woonwensen zijn van belangstellenden.

Het eerste deelplan met ongeveer 300 woningen, bouwen we in twee fasen. In de eerste fase komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen in diverse prijsklassen en luxe appartementen voor verkoop en appartementen en eengezinswoningen voor commerciële en sociale verhuur. Aan de randen van het gebied zijn deze vrije kavels beschikbaar om eigen woondromen waar te maken.

Tudorpark is ook op Facebook te volgen:

Omgeving
Klik om de brochure over de kavels te lezen.

Uw droomhuis realiseren
Ymere biedt aan particulieren de unieke kans om in Hoofddorp, dichtbij scholen en voorzieningen, een eigen huis te bouwen. Hiertoe worden langs De Bennebroekerweg in totaal ongeveer veertig ka...

Volledige omschrijving
Klik om de brochure over de kavels te lezen.

Uw droomhuis realiseren
Ymere biedt aan particulieren de unieke kans om in Hoofddorp, dichtbij scholen en voorzieningen, een eigen huis te bouwen. Hiertoe worden langs De Bennebroekerweg in totaal ongeveer veertig kavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Tudorpark. De eerste kavels zijn nú in verkoop.

Particulier opdrachtgeverschap
Kenmerkend voor particulier opdrachtgeverschap is dat u als particulier niet alleen zelf de grond verwerft, maar ook zelf bepaalt met welke partijen u samenwerkt bij het realiseren van uw woning.

Als koper van een kavel in Tudorpark staat u er echter niet alleen voor.
Zodra u een kavel heeft gekocht in Tudorpark, zal de firma  u met raad en daad bij staan in uw nieuwe rol als projectontwikkelaar. Primavilla is door Ymere geselecteerd en is een onafhankelijk adviesbureau in de bouw met ruime ervaring in het begeleiden van particuliere opdrachtgevers. Tijdens het hele proces van ontwerp en uitvoering is Primavilla namens Ymere uw aanspreekpunt. Primavilla zal voor u een kavelpaspoort opmaken, specifiek voor de door u aangekochte kavel.

Klik  voor een voorbeeld van een kavelpaspoort.

Architect en bouwbegeleiding
Als koper van een kavel bent u vrij om uw eigen architect te kiezen. Voor uw woningontwerp zijn echter wel randvoorwaarden opgesteld. Dat wil zeggen dat er niet welstandsvrij gebouwd wordt. Architecten, aannemers, maar ook gespecialiseerde projectbegeleiders kunnen u veel werk (en geld) besparen. Een goede adviseur ondersteunt u waar u dit wilt en helpt u eventuele problemen te voorkomen. Desgewenst kunt u voor de begeleiding van het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering een beroep doen op de adviseurs van Primavilla. De kosten hiervan zijn uiteraard wel voor uw rekening.

Door de firma's Allurebouw hebben wij vrijblijvend een aantal ontwerpen laten maken die mogelijkerwijs passen op de aangeboden kavels in Tudorpark.

Klik voor het ontwerp van

Bij de door deze partijen opgegeven prijzen dient u voor de stichtingskosten rekening te houden met een opslag van ca. 10% van de bouwkosten voor zgn. bijkomende kosten. Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld, leges, aansluitkosten, rentederving, evt. kosten van architect en adviseurs etc.

Tijd en risico
Zelf bouwen betekent dat u in de gelegenheid wordt gesteld om op basis van uw persoonlijke woonwensen een uniek ontwerp te laten maken. Daar staat tegenover dat u vooraf niet exact weet hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien en wat de bouwkosten zijn. U moet ervan uitgaan dat u tijdens het ontwerpproces meer tijd kwijt bent dan wanneer u een projectmatig gebouwde woning koopt.

Bouwrijpe levering
De kavel wordt bouwrijp geleverd. Dit betekent dat de grond geschikt is verklaard voor woningbouw, er een huisaansluiting voor de riolering wordt aangeboden en er een hoofdtracé voor de nutsvoorziening langs de kavels loopt.

Wij adviseren u als voor het bouwen van een woning op een kavel in Tudorpark, een richtprijs vanaf ca. € 400,- per m3 incl. BTW te hanteren.

Heeft u interesse in een afwijkend kaveloppervlak? Ook dat is bespreekbaar!

Nadrukkelijk wijzen we u erop dat u aan deze informatie geen rechten jegens Ymere of Primavilla kan ontlenen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen