Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tudorpark, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tudorpark, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 579.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een ...

Volledige omschrijving
Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een notendop, het toekomstbeeld voor Tudorpark, te bouwen in Toolenburg-Zuid in Hoofddorp.
Het informatiecentrum, bestaande uit een twee-onder-een-kapwoning is al klaar. In februari 2014 is de eerste schop de grond in gegaan voor de woningen van fase 1a.

Tudor in Toolenburg
Voor de architectuur kozen we voor de romantische, Engelse Tudor-stijl. Tudor-architectuur was gangbaar in Engeland tijdens de heerschappij van het vorstenhuis Tudor (1485-1603) en herken je aan de steile daken met dwarsgevels, ramen met roedeverdelingen en af en toe opvallende schoorstenen. Natuurlijk realiseren we nu naar een eigentijdse variant.

Een groenblauwe ader en een park als kloppend hart
Voor heel Tudorpark zijn de hoofdkwaliteiten al vastgelegd: de belangrijkste weg- en waterstructuren, groengebieden en ontmoetingsplekken in het plan. Beeldbepalend is de `loop`, een ruim opgezet lint van groen en water, als de ader van het gebied. Daar ontmoet je straks je vrienden en buurtgenoten. Hier komt over enkele jaren een prachtig park met faciliteiten zoals een buurtpaviljoen en een kinderboerderij. Aan het park is ook ruimte voor kleine winkels en bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Op bijzondere plekken, bijvoorbeeld bij de entree van de wijk, komen zogenaamde `specials`: karakteristieke woongebouwen met lommerrijke tuinen, de visitekaartjes van de wijk.

Eerste paal begin 2014
Tudorpark met ongeveer 1250 woningen, wordt niet in één keer gebouwd. Dat kan best zo`n tien jaar duren, afhankelijk van de verkopen. Het gebied bestaat uit 5 deelplannen plus een strook met vrije kavels. Voor de indeling van ieder deelplan kijken we goed naar wat de woonwensen zijn van belangstellenden.
Het eerste deelplan met ongeveer 300 woningen, bouwen we in twee fasen. In de eerste fase komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen in diverse prijsklassen en luxe appartementen voor verkoop en appartementen voor sociale verhuur. Overigens zijn aan de randen van het gebied ook vrije kavels beschikbaar om eigen woondromen waar te maken.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op en schrijf daar in als belangstellende, dan houden we je op de hoogte. Volg Tudorpark ook op en .

Omgeving
Blok D4
Op dit moment is nog één vrijstaande villa in de verkoop: bouwnummer 46. 

Zeer exclusief
In de vrijstaande villa’s komen de kenmerken van de Tudor-architectuur helemaal goed tot hun recht. Wonen in een Tudorvilla is is wonen in een statig land...

Volledige omschrijving
Blok D4
Op dit moment is nog één vrijstaande villa in de verkoop: bouwnummer 46. 

Zeer exclusief
In de vrijstaande villa’s komen de kenmerken van de Tudor-architectuur helemaal goed tot hun recht. Wonen in een Tudorvilla is is wonen in een statig landhuis. De woningen liggen bijna allemaal op een zonnige kavel aan het water. Dat noemen wij heel exclusief wonen.

Oog voor detail
De woningen zijn met veel oog voor detail ontworpen aan de buitenkant en de binnenkant. Veel woonoppervlak en grote indelingsvrijheid. Bijzonder aan deze woningen zijn de walk-in-closets, de erkers en de kamers-ensuite. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen