Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tudorpark, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tudorpark, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 274.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een ...

Volledige omschrijving
Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een notendop, het toekomstbeeld voor Tudorpark, te bouwen in Toolenburg-Zuid in Hoofddorp.
Het informatiecentrum Tudorhouse bevind zich aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp en is 3 dagdelen per week geopend. Kijk op  voor de actuele openingstijden.

Tudor in Toolenburg
Voor de architectuur kozen we voor de romantische, Engelse Tudor-stijl. Tudor-architectuur was gangbaar in Engeland tijdens de heerschappij van het vorstenhuis Tudor (1485-1603) en herken je aan de steile daken met dwarsgevels, ramen met roedeverdelingen en af en toe opvallende schoorstenen. Natuurlijk realiseren we nu naar een eigentijdse variant.

Een groenblauwe ader en een park als kloppend hart
Voor heel Tudorpark zijn de hoofdkwaliteiten al vastgelegd: de belangrijkste weg- en waterstructuren, groengebieden en ontmoetingsplekken in het plan. Beeldbepalend is de `loop`, een ruim opgezet lint van groen en water, als de ader van het gebied. Daar ontmoet je straks je vrienden en buurtgenoten. Hier komt over enkele jaren een prachtige groene weide met grote bomen en aan het water gelegen. We onderzoeken ook of er aan deze weide ruimte is voor kleine winkels en bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Op bijzondere plekken, bijvoorbeeld bij de entree van de wijk, komen zogenaamde `specials`: karakteristieke woongebouwen met lommerrijke tuinen, de visitekaartjes van de wijk.

Eerste paal maart 2014 geslagen
Tudorpark met ongeveer 1250 woningen, wordt niet in één keer gebouwd. Dat kan best zo`n tien jaar duren, afhankelijk van de verkopen. Het gebied bestaat uit 5 deelplannen plus een strook met vrije kavels. Voor de indeling van ieder deelplan kijken we goed naar wat de woonwensen zijn van belangstellenden.
Het eerste deelplan met ongeveer 300 woningen, wordt gefaseerd in verkoop gebracht. In de eerste fase komen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen in diverse prijsklassen en appartementen voor verkoop en appartementen voor sociale verhuur. Overigens zijn aan de randen van het gebied ook vrije kavels beschikbaar om eigen woondromen waar te maken.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op voor meer informatie of kom langs in Tudorhouse en meld je daar aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg Tudorpark ook op en .

Omgeving
Unieke kans: nog 2 Poortwoningen te koop in fase 1A

Beide woningen liggen mooi aan het water in Tudorpark en worden op de begane grond van elkaar gescheiden door een privé poort die de beide achtertuinen ontsluit. De ruimte boven de poort op de 1e en 2e verdieping is bij bouwnum...

Volledige omschrijving
Unieke kans: nog 2 Poortwoningen te koop in fase 1A

Beide woningen liggen mooi aan het water in Tudorpark en worden op de begane grond van elkaar gescheiden door een privé poort die de beide achtertuinen ontsluit. De ruimte boven de poort op de 1e en 2e verdieping is bij bouwnummer 11 getrokken zodat deze woningen een unieke breedte heeft op de verdiepingen van maar liefst 6.90 meter.

Bij beide woningen is de woonkamer vergroot met 1,20 meter, waardoor een mooie ruime woonkamer met open keuken is ontstaan. Op de 1e verdieping hebben beide woningen 3 slaapkamers, waarvan die van bouwnummer 11 extra ruim zijn. En de ruime zolderverdieping is eenvoudig te veranderen in extra slaapkamers of werkruimte.

In maart 2014 is de eerste schop de grond in gegaan voor de woningen van fase 1A en volgens de laatste prognose wordt het blokje huizen waar de bouwnummers 11 en 12 deel van uitmaken nog dit jaar opgeleverd. Met andere woorden, u kunt deze kerst al in uw nieuwe woning vieren.

Share |
Meer woningen
Meer woningen