Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Maasakker, Hooge Mierde
Nieuwbouw:
Maasakker, Hooge Mierde

Type: Koop
Plaats: Hooge Mierde
Aantal: 14
Soort: Geschakeld
Prijs: € 263.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Hooge Mierde
Info
LAATSTE WONING! De woningen hebben een typische Kempische bouwstijl. Een opvallend aspect van deze woningen is de duurzaamheid. Dit betekent dat o.a. de woningen op een duurzame manier worden verwarmd met warmtepompen waardoor er geen gasaansluiting aanwezig is en er in principe geen radiatoren zijn in de...

Volledige omschrijving
LAATSTE WONING! De woningen hebben een typische Kempische bouwstijl. Een opvallend aspect van deze woningen is de duurzaamheid. Dit betekent dat o.a. de woningen op een duurzame manier worden verwarmd met warmtepompen waardoor er geen gasaansluiting aanwezig is en er in principe geen radiatoren zijn in de woningen. Tevens zijn er diverse grote optie-mogelijkheden, zoals het bouwen van een buitenberging, het plaatsen van een vaste trap naar de zolder, uitbouw van de begane grond, zelfs casco opleveren is mogelijk. U betreedt de woning middels een entree/hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met trapkast en aan achterzijde de open keuken. mogelijkheid tot slaap- en badkamer op begane grond. Op de eerste verdieping grote ouderslaapkamer aan de achterzijde, 2 kinderkamers aan de voorzijde en badkamer. Vanaf de overloop vlizotrap naar de zolderverdieping. Bij deze woningen is de optie dakkapel standaard toegevoegd en tevens zijn de voorzieningen getroffen voor de uitbouw op de begane grond.

Omgeving
Plan De Leeuwerik is voor Hooge Mierdse begrippen een forse uitbreiding van het dorp. Het plan is gelegen aan de oostzijde, ten zuiden van het sportpark. De Leeuwerik wordt ontsloten via de Kerkstraat. Verder wordt in meerdere fases gebouwd. Fase 1 ligt aan de noordzijde, grenzend aan het sportpark.

Share |
Meer woningen
Meer woningen