Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parkbuurt, Hoogvliet, Hoogvliet Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parkbuurt, Hoogvliet, Hoogvliet

Type: Koop
Plaats: Hoogvliet
Aantal: 5
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 342.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Hoogvliet
Info
Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet, is een nieuwe buurt in ontwikkeling. Een buurt die je misschien vanuit je verleden al kent, maar die nu een heel prettige woonbuurt gaat worden. Een plek waar je je op groene en duurzame manier kunt settelen en waar je nieuwe herinneringen kunt gaan m...

Volledige omschrijving
Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet, is een nieuwe buurt in ontwikkeling. Een buurt die je misschien vanuit je verleden al kent, maar die nu een heel prettige woonbuurt gaat worden. Een plek waar je je op groene en duurzame manier kunt settelen en waar je nieuwe herinneringen kunt gaan maken. Brede rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen met een unieke architectuur zijn in deze buurt gelegen aan een groen en veilig park. Met het park in de voortuin en de ideale ligging, is het ritje naar je werk en een snelle boodschap zo gedaan én rennen de kinderen de hele middag ongestoord rond in het park. Een fijne plek waar je niet alleen woont, maar samen. Dit zijn je nieuwe roots.

Omgeving
De hoekwoningen zijn perfect voor tuinliefhebbers. Deze kavels geven nog meer ruimte om het huis. Ook deze woningen zijn maar liefst 6 meter breed, vanaf ca. 132 m2 en op de eerste verdieping 3 slaapkamers én een riante zolder. Met veranda en diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen