Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Heerlijk Houtingen, Hoogvliet Powered by Niki
Nieuwbouw:
Heerlijk Houtingen, Hoogvliet

Type: Koop
Plaats: Hoogvliet
Aantal: 20
Soort: Rijwoning
Prijs: € 215.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Hoogvliet
Info
Nieuwbouwbeurs LIVIN’ Rotterdam 2012
Verrassend, laagdrempelig, overzichtelijk en compleet. De jaarlijkse nieuwbouwbeurs Rotterdam LiViN’ gooit het dit jaar over een andere boeg. De beurs, die op zaterdag 17 en zondag 18 maart plaatsvindt in de Cruise Terminal in Rotterdam, is totaal ...

Volledige omschrijving
Nieuwbouwbeurs LIVIN’ Rotterdam 2012
Verrassend, laagdrempelig, overzichtelijk en compleet. De jaarlijkse nieuwbouwbeurs Rotterdam LiViN’ gooit het dit jaar over een andere boeg. De beurs, die op zaterdag 17 en zondag 18 maart plaatsvindt in de Cruise Terminal in Rotterdam, is totaal anders van opzet: als bezoeker volg je, over een rode loper, een route ‘door de stad’, langs wijken en buurten met nieuwbouwaanbod. Je bent van harte welkom om een ‘stadswandeling’ langs het nieuwbouwaanbod te komen maken.  

Een vijver vol mogelijkheden
Ook het project Heerlijk Houtingen in Hoogvliet is vertegenwoordigd op de beurs. Bij Ooms Makelaars, de nieuwe makelaar, vind je alle informatie over dit nieuwbouwproject.  Heerlijk wonen, in een buurt die alles biedt wat je nodig hebt. In een woning die aan al je wensen voldoet. Heerlijk Houtingen, een project van Vestia met 200 nieuwe koop- en huur eengezinswoningen en huurappartementen, heeft het allemaal. In de aansprekende wijk Zalmplaat in Hoogvliet ontdek je de rust van groen wonen, in een gezellige buurt, dichtbij de stad en met een compleet aanbod aan voorzieningen. En dat in een prachtige koopeengezinswoning met veel ruimte voor uw eigen wensen. 

Kom naar LIVIN’ Rotterdam en kom heerlijk wonen in Heerlijk Houtingen!  

Nieuwbouwbeurs LIVIN’ Rotterdam 2012
12.00 tot 17.00 uur
Cruise Terminal Rotterdam

=========================================================

Heerlijk wonen in Heerlijk Houtingen, nu in verkoop!
Wilt u ook profiteren van de luxe van een nieuwe woning vlakbij winkels, scholen en metro en genieten van een groene en kindvriendelijke omgeving? Dan is nieuwbouwproject Heerlijk Houtingen in Hoogvliet iets voor u.

Een woning op maat in Heerlijk Houtingen
Wilt u heerlijk wonen in een woning op maat? Stel nu zelf de woning samen die het best bij uw woonwensen aan sluit. De 44 koopeengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 96 tot 121 m2. Alle woningen beschikken over een tuin met berging en eigen parkeerplaats. De woonwijzer kunt u bekijken op .

Geïnteresseerd?
Wilt u meer informatie over de woningen in Heerlijk Houtingen kijk dan op of bel met Vestia Makelaardij tel. 070 356 51 10.

Omgeving
Eengezinswoning met schuine kap (type C)
- Drielaags woning.
- 121 m2 woonoppervlakte.
- Twee tot vijf slaapkamers.
- Zolder vrij in te delen.
- Ruime tuin met berging.
- Vanaf € 224.500 V.O.N

Share |
Meer woningen
Meer woningen