Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Blauwe Berg - kavels, Hoorn (NH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Blauwe Berg - kavels, Hoorn (NH)

Type: Koop
Plaats: Hoorn (NH)
Aantal: 25
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 269.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoorn (NH)
Info
Hoorn, een stad om van te houden
 
Klein maar zeker niet klein en authentiek zonder oudbollig te zijn. Hoorn is hip. Hoorn is gezellig en Hoorrn leeft. Hier is het heerlijk winkelen en gezellig uitgaan. Naast de bekende haven, watersportmogelijkheden, winkelen en markt heeft Hoor...

Volledige omschrijving
Hoorn, een stad om van te houden
 
Klein maar zeker niet klein en authentiek zonder oudbollig te zijn. Hoorn is hip. Hoorn is gezellig en Hoorrn leeft. Hier is het heerlijk winkelen en gezellig uitgaan. Naast de bekende haven, watersportmogelijkheden, winkelen en markt heeft Hoorn ook vele culturele hotspots, zoals een theater en een filmhuis. Misschien kent u de stad al op uw duimpje. Zo niet, laat u dan verrassen door alles wat Hoorn zijn bewoners te bieden heeft.
 
Dichtbij het kloppend hart van Hoorn vormt zich een nieuwe wijk: de Blauwe Berg. Langzaam beginnen de contouren zichtbaar te worden. Steeds meer mensen genieten van het leven in dit fraaie stukje Hoorn. En Terecht. De Blauwe Berg is immers bij uitstek de plek om ontspannen te leven. Hier komen wonen, natuur, sport en entertainment harmonieus samen.
 
Ter hoogte van de atletiekbaan komen 20 prachtige twee-onder-een-kapwoningen met een prachtige indeling en luxe afwerkingsniveau. Kiest u voor type Monte Rosa, dan woont u straks op één van de mooiste plekjes van de Blauwe Berg. Omzoomd door groen en water.

Omgeving
16 vrije kavels

Share |
Meer woningen
Meer woningen