Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bouwkavels Sterrenberglaan, Huis ter Heide (UT) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bouwkavels Sterrenberglaan, Huis ter Heide (UT)

Type: Koop
Plaats: Huis ter Heide (UT)
Aantal: 14
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 415.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Huis ter Heide (UT)
Info
Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de beschutting van uw eigen tuin. Kies voor een riante kavel in Boslaan, want zelden was zelf bouwen zo aantrekkelijk. Het uitkiezen van uw ideale kavel, het dromen van uw eigen huis dat aan al uw wensen en eisen vol...

Volledige omschrijving
Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de beschutting van uw eigen tuin. Kies voor een riante kavel in Boslaan, want zelden was zelf bouwen zo aantrekkelijk. Het uitkiezen van uw ideale kavel, het dromen van uw eigen huis dat aan al uw wensen en eisen voldoet… Nog voordat de eerste steen gelegd is voelt u zich al thuis!
Alle kavels hebben een afmeting van ca. 700 m2. Voldoende ruimte dus om een prachtige villa op te bouwen. De kavels in Boslaan zijn per direct beschikbaar. De kavels nummer 3 en 7 zijn al bebouwd met een prachtige villa. Neem vrijblijvend contact op met Evert-Jan van de Haar (tel. 0346-) voor een toelichting en uitleg van alle mogelijkheden.


 
Het informatiecentrum Sterrenberg is elke werkdag open van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. U vindt het informatiecentrum op de locatie Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 in Huis ter Heide.

Omgeving
riante bouwkavels met allemaal een oppervlakte van ca. 700 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen