Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Sterrenberg - De Hoven, Huis ter Heide (UT) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Sterrenberg - De Hoven, Huis ter Heide (UT)

Type: Koop
Plaats: Huis ter Heide (UT)
Aantal: 10
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 229.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Huis ter Heide (UT)
Info
Project Sterrenberg: Heerlijk wonen in het groen
In de ochtend lekker slenteren door de winkelstraten, met de kinderen op ontdekkingstocht in de bossen en vervolgens thuis nog even lekker genieten van het avondzonnetje. Sterrenberg maakt het waar!
Sterrenberg ligt in de gemeente ...

Volledige omschrijving
Project Sterrenberg: Heerlijk wonen in het groen
In de ochtend lekker slenteren door de winkelstraten, met de kinderen op ontdekkingstocht in de bossen en vervolgens thuis nog even lekker genieten van het avondzonnetje. Sterrenberg maakt het waar!
Sterrenberg ligt in de gemeente Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. Omgeven door natuurgebieden en landgoederen haal je op elk gewenst moment een frisse neus. Daarnaast ben je ook zo in de stad voor alle faciliteiten die je nodig hebt. De Amersfoortseweg is een directe uitvalsweg naar alle steden en pitoreske plaatsjes in de buurt. Deze bieden je alles wat je nodig hebt om in de dagelijkse levensbehoefte te voorzien.

Rijke uitstraling
De architectuurstijl van Soeters van Eldonk Architecten refereert aan de ‘30-er jaren, waarbij ook moderne stijlkenmerken prominent aanwezig zijn. Erkers, dakkapellen, royale dakoverstekken, luifels en genuanceerd metselwerk zorgen voor een rijke uitstraling met een persoonlijk tintje. De slogan “Centraal wonen in het groen, ontdek jouw thuis op Sterrenberg” is dan ook met recht van toepassing.
De woningen bieden tal van uitbouw- en woonmogelijkheden. Wat te denken van een extra erker in de keuken, nog meer ruimte in de woonkamer, een dakkapel op zolder, of lekker veel licht door een mooie serre? De mogelijkheden zijn volop aanwezig. Nieuwsgierig geworden? In de derde fase zijn 15 woningen te koop.


Energienota-nul
Vijf woningen in De Hoven worden standaard gebouwd volgens het Energienota-nul principe. Energienota-nul wordt de nieuwe standaard in de bouwwereld: woningen waarvan de energielasten nul kunnen zijn. Het doel is tweeledig, minimale woonlasten voor bewoners en reductie van de CO2-uitstoot tijdens het gebruik van de woning. Alle woningen in De Hoven kunnen optioneel worden gebouwd als Energienota-nul. Meer weten over Energienota-nul? Neem dan contact op met onze wooncoach via Informatiecentrum Sterrenberg, tel. 0346 35 37 34.
 
Voltooiing deelgebied De Hoven
Met de 15 woningen in fase 3 nadert deelgebied Hoven de voltooiing. De bouw van de woningen kan naar verwachting in het voorjaar van 2014 starten. Eerder zijn al 33 woningen en 24 appartementen gebouwd, terwijl op dit moment 36 appartementen en 6 woningen in aanbouw zijn.
 
Over project Sterrenberg
De 400 nieuwe woningen op Sterrenberg kennen een grote variëteit in maat en vorm, waardoor ook de bewoners heel divers zijn. Mensen die gesteld zijn op rust, privacy en architectuur vinden hier hun plek bij de riante tweekappers of bouwkavels. En ook gezinnen met kinderen voelen zich er prima thuis, want voor kinderen is Sterrenberg een waar paradijs. De straten zijn veilig en ze kunnen ravotten in het groen, boomhutten bouwen of geiten voeren op de kinderboerderij. En met een eigen kinderdagopvang heeft Sterrenberg voorzieningen die u niet snel ergens anders vindt! Stichting Abrona en haar cliënten -mensen met een verstandelijke beperking- wonen ook op Sterrenberg.
 
Het Verkoop- & Informatiecentrum Sterrenberg is elke werkdag open van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur, en daarbuiten op afspraak. U vindt het informatiecentrum op de locatie Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 in Huis ter Heide, tel. 0346 35 37 34.
 
Neem voor vrijblijvende informatie contact op met één van de makelaars of kijk op .

Omgeving
Op 4 maart 2015 gaan de laatste 18 woningen in De Hoven in verkoop: Prijzen v.a. € 229.000 von en v.a. € 248.500 von incl Energienota-nul.
Nu al aanmelden via />-alle tuinen op het zuiden
-standaard uitgebouwde woonkamer
-een aantal woningen standaard uitgevoerd als Energienota-nul,...

Volledige omschrijving
Op 4 maart 2015 gaan de laatste 18 woningen in De Hoven in verkoop: Prijzen v.a. € 229.000 von en v.a. € 248.500 von incl Energienota-nul.
Nu al aanmelden via />-alle tuinen op het zuiden
-standaard uitgebouwde woonkamer
-een aantal woningen standaard uitgevoerd als Energienota-nul, bij de overige woningen als optiepakket toe te passen
-diverse optiemogelijkheden
-gelegen in de kindvriendelijk wijk Sterrenberg in deelgebied De Hoven
-kinderboerderij in de wijk

De Hoven - fase 5
Deelgebied De Hoven is speels en kleinschalig van opzet. De woningen zijn gelegen aan gezellige dorpsstraatjes en vormen samen hofjes. De voortuinen krijgen mooie hagen, wat het hele jaar door zorgt voor een fraai straatbeeld. Een aantal woningen zijn bovendien direct gelegen aan het bos! De ligging en de ruime opzet vol groen staan garant voor heerlijk wonen. Op de plattegrond kun je bekijken waar de woningen zich in de wijk bevinden.
 
De woningen hebben de volgende indeling:
Begane grond: in de royale hal bevindt zich het toilet, ruimte voor de garderobe en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met open keuken en terrasdeuren naar de tuin.
1e verdieping: via de overloop bereik je de drie (slaap)kamers en de badkamer.
2e verdieping: hier bevindt zich o.a. de CV-installatie en is een zee aan ruimte beschikbaar die je naar eigen inzicht kunt indelen. Een dakkapel of dakraam behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen