Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Meer, IJsselmuiden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Meer, IJsselmuiden

Type: Koop
Plaats: IJsselmuiden
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 315.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | IJsselmuiden
Info
Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurt...

Volledige omschrijving
Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurten, met die voor IJsselmuiden zo typisch dorpse uitstraling. De hofjes en kromme straten, de leuke geveltjes en speels geschakeerde huizen ogen vaak verrassend en zorgen steeds voor afwisseling. De wilgen, leilindes en de groen metalen hekken en hagen rond riante voortuinen zorgen juist voor harmonie en een knus karakter.

Alles wat IJsselmuiden zo mooi maakt, vind je terug in Het Meer. In deze vriendelijk ogende dorpswijk langs de Trekvaart kan iedereen volop genieten van rust, gemoedelijkheid en van de groene en waterrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk met de kids op strooptocht gaan in de buurt, op zoek naar kleefkruid en kikkervisjes. Buurtbewoners groeten elkaar gewoon in het open Meerveld, het kloppend hart van de wijk waar straks de kinderen naar school gaan. Je boodschappen haal je even verderop in het dorpscentrum met zijn gevarieerde winkel- en voorzieningenaanbod. En in de avonduren? Dan wandel je ontspannen door de groene omgeving, langs het Ganzendiep of de IJssel, terwijl de zon zijn laatste stralen werpt over de oude Hanzestad Kampen.

Omgeving
  • 8 luxe twee-onder-één kapwoning met garage
  • 4 met schilddak en 4 met zadeldak
  • 3 ruime slaapkamers
  • royale badkamer
  • diverse opties mogelijk, waaronder uitbouw achterzijde en/of dakkapel

Share |
Meer woningen
Meer woningen