Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oranjenassaukades - Zomerweg, IJsselstein Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oranjenassaukades - Zomerweg, IJsselstein

Type: Koop
Plaats: IJsselstein
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 382.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | IJsselstein
Info
Welcome Home....
Oranje Nassaukades is gelegen aan de rand van het oude stadscentrum van IJsselstein. Dit historische stadshart en de sferen van de Hollandse IJssel bepalen het karakter voor een nieuwe, aantrekkelijke woonomgeving. Jonge stellen vinden hier straks een fijne woonomgevi...

Volledige omschrijving
Welcome Home....
Oranje Nassaukades is gelegen aan de rand van het oude stadscentrum van IJsselstein. Dit historische stadshart en de sferen van de Hollandse IJssel bepalen het karakter voor een nieuwe, aantrekkelijke woonomgeving. Jonge stellen vinden hier straks een fijne woonomgeving maar ook levensgenieters, ouderen en gezinnen met kinderen kunnen hier uitstekend terecht. De diverse voorzieningen liggen op loopafstand. Het centrum van IJsselstein wordt gecombineerd met een sfeervol woonmilieu waar water, oude grachten, terrassen en tuinen samen de buitenruimte vormen. De voordelen van beide elementen...Dat wordt wonen in Oranje Nassaukades.
Woningen
In het plan komen stads- en havenwoningen, appartementen alsmede ruime 2^1 kapwoningen, veelal direct gelegen aan de Hollandse IJssel. Een kindvriendelijke omgeving, voorzien van vele faciliteiten op loop- en fietsafstand. De havenwoningen worden deels uitgevoerd met een eigen ligplaats aan het water. Nagenoeg alle woningen worden gerealiseerd met 2 eigen parkeerplaatsen.
Architectuur
De bestaande architectuur van IJsselstein wordt gekenmerkt door afwisseling in hoogte, details en woningtypen. Deze diversiteit wordt in dit bijzondere project voortgezet. Dit betekent afwisselende architectuur, met zowel traditionele als moderne kenmerken en zowel toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen als mooie details.
Diverse woningen zijn recentelijk opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Omgeving
Negen waterwoningen type C De negen waterwoningen van het type C liggen direct aan het water. Overdekt parkeren kan op eigen terrein. Op de begane grond heeft u een berging, leefkeuken en een buitenruimte. Op de eerste verdieping bevindt zicht de ruime woonkamer en een dakterras. Daaboven zijn drie slaapka...

Volledige omschrijving
Negen waterwoningen type C De negen waterwoningen van het type C liggen direct aan het water. Overdekt parkeren kan op eigen terrein. Op de begane grond heeft u een berging, leefkeuken en een buitenruimte. Op de eerste verdieping bevindt zicht de ruime woonkamer en een dakterras. Daaboven zijn drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Via een vaste trap bereikt u de zolder met een vierder slaapkamer en bergruimte. - Totale woonoppervlakte ca. 170m² - Berging van ca. 7m² - Ruime leefkeuken van ca. 20m² - Keuken optioneel mogelijk op de eerste verdieping - Woonkamer van ca. 43m² - Terras op de begane grond aan de haven - Drie slaapkamers van ca. 7, 8 en 13m² - Vierde slaapkamer op zolderverdieping van ca. 16m² - Complete badkamer met ligbad en douche - Separaat tweede toilet - Vaste trap naar zolderverdieping - Dakterras van ca. 17m² aan de achterzijde van de woning - Twee eigen parkeerplaatsen - Eigen aanlegplaats voor de boot aan de achterzijde van de woning - V.O.N. prijzen gebaseerd op casco levering.

Share |
Meer woningen
Meer woningen