Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Branderhof, Kaatsheuvel Powered by Niki
Nieuwbouw:
Branderhof, Kaatsheuvel

Type: Koop
Plaats: Kaatsheuvel
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 255.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Kaatsheuvel
Info
De handtekeningen van de Gemeente Loon op Zand, wooncorporatie Casade en Heijmans Vastgoed voor de bouw van het bruisende Branderhof staan op papier. Daarmee kan er worden overgegaan tot de verkoop van de woningen. Daarom organiseren de partijen woensdagavond 31 oktober a.s. een verkoopavond over de koopwo...

Volledige omschrijving
De handtekeningen van de Gemeente Loon op Zand, wooncorporatie Casade en Heijmans Vastgoed voor de bouw van het bruisende Branderhof staan op papier. Daarmee kan er worden overgegaan tot de verkoop van de woningen. Daarom organiseren de partijen woensdagavond 31 oktober a.s. een verkoopavond over de koopwoningen in het deelplan Branderhof. De verkoop start nog dezelfde avond!
 
 
Het nieuw ontwikkelde Branderhof bestaat uit 41 huizen en bevat rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen, seniorenwoningen en een atelierwoning waarbij werk aan huis mogelijk is. Hierdoor biedt Branderhof voor ieder wat wils.

Van de 41 huizen worden er 20 verkocht. De overige 21 woningen worden door Casade verhuurd. De verhuur van de 21 rijwoningen wordt binnenkort gestart, de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Door de samenwerking met Casade wordt dit jaar nog gestart met bouw van de woningen.
 
.

Omgeving
Deze prachtige gezinswoning ligt op een hoek waardoor de woning een extra brede zijtuin heeft. 
 

De woning met ruime entree heeft een royale woonkamer (per bouwnummer verschillend van oppervlakte) en een open leefkeuken met hoekopstelling. Hier is ruim voldoende plek voor een eettafel met ...

Volledige omschrijving
Deze prachtige gezinswoning ligt op een hoek waardoor de woning een extra brede zijtuin heeft. 
 

De woning met ruime entree heeft een royale woonkamer (per bouwnummer verschillend van oppervlakte) en een open leefkeuken met hoekopstelling. Hier is ruim voldoende plek voor een eettafel met zes stoelen.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.
De tweede verdieping is een open ruimte die naar eigen wens is in te richten.
 
Bouwnummer 21 en 22 hebben geen zijtuin.
Bouwnummer 15 heeft in plaats van een houten berging een gemetselde garage.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen