Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kampen Onderdijks, Kampen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kampen Onderdijks, Kampen

Type: Koop
Plaats: Kampen
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Kampen
Info
Afbeeldingen
Woningtype Barique een mooie woning met een daadkrachtige uitstraling.

Wat direct opvalt bij deze woningen is de krachtige gevel met een klassieke aanblik. Dat heeft absoluut te maken met de hoogte en de flinke afmetingen. Ook het perceel is royaal en heeft door de extra breedte van de woni...

Volledige omschrijving
Woningtype Barique een mooie woning met een daadkrachtige uitstraling.

Wat direct opvalt bij deze woningen is de krachtige gevel met een klassieke aanblik. Dat heeft absoluut te maken met de hoogte en de flinke afmetingen. Ook het perceel is royaal en heeft door de extra breedte van de woning een inhoud van meer dan 400 m3, waardoor we deze woningen gerust mogen betitelen als 'herenhuizen'. Maar het is vooral ook de subtiele toepassing van bouwmethoden uit het begin van de vorige eeuw, die deze woningen extra cachet geven.

Bijzondere details
Er worden robuuste, rood-paarse bakstenen toegepast. Deze worden gemetseld met een terugliggende voeg. Ook wordt de gevel versierd met een spekband. Dat zijn inderdaad details die we kennen uit het verleden. En datzelfde geldt voor de traditionele dakoverstek en de lichte boeiboorden van de goten. Het grote dakvlak krijgt daarmee een passende, stijlvolle afsluiting. Een extra blikvanger is wel de bijzondere torenwoning op de hoek, met veel extra daglicht op de 2e verdieping.

Licht en ruimte
Opvallend is de entree van de woningen met een mooi portiek. Een even fraaie als vriendelijke binnenkomer voor bewoners en bezoekers. De afwerking en het kleurgebruik van de deur en de omlijsting is modern. Deze strakke accenten geven vervolgens ruimte aan de meer klassieke vensters met roedeverdeling. Hier is over nagedacht!

In de grote, tuingerichte woonkamer ervaart u direct de ruimte. Aan de voorzijde kan met gemak een uitgebreide keuken geplaatst worden en er is ruimte voor een flinke eettafel. Van de 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn twee kamers groter dan 14 m2. Op de hoge tweede verdieping kunnen optioneel een voorzolder en twee extra kamers worden gerealiseerd. Een dakkapel, in jarendertigstijl, is een optie.

Kortom, deze woning biedt de ruimte en de sfeer die u zoekt.
 
Kampen, Stad aan de IJssel
Kampen is een stad met een glorieus verleden. Dankzij de ligging aan de IJssel ontwikkelde Kampen zich vanaf de dertiende eeuw tot een belangrijke Hanzestad. De binnenstad is een aaneenschakeling van historische bouwwerken en monumentale panden. Achter die authentieke gevels bevinden zich soms verrassend moderne ondernemingen, bijzondere winkels of eigenwijze galeries. Kampen heeft inderdaad het beste van twee werelden.

Kampen, een geliefde pleisterplaats
Op de prachtige pleinen zijn talloze terrassen en restaurants. Langs de singels en in de Oudestraat barst het van de bedrijvigheid en cultuur. Rondom het oude centrum zijn ruim opgezette woonwijken. De voorzieningen zijn optimaal. Kinderen hebben de ruimte. De centrale ligging in het land en de waterrijke omgeving maken van Kampen een geliefde pleisterplaats om te wonen.

Gezelligheid en cultuur, welkom aan het water!
Overigens is niet alleen de handelsgeest bepalend geweest voor het karakter van de stad. Ook op wetenschappelijk, kunstzinnig en geestelijk gebied heeft Kampen een rijke geschiedenis. Kampen ademt historie, cultuur, gezelligheid en bedrijvigheid uit. Er is een groot theater en de stad staat bekend om de vele exposities en evenementen. Zo trekt Sail Kampen jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Wandelt u langs de schitterende IJsselkade dan ervaart u de schoonheid en de betekenis van de rivier. Ook vandaag de dag is de IJssel van cruciaal belang voor de stad, voor haar huidige én nieuwe bewoners.

Landelijk met de stad dichtbij
Landelijk wonen wordt gecombineerd met de gemakken van de stad. Fietspaden en wegverbindingen ontsluiten de wijk, zodat voorzieningen goed bereikbaar zijn. Ook de N50 en het toekomstige station van de Hanzelijn liggen op korte afstand. Met evenveel zorgvuldigheid als ambitie wordt invulling gegeven aan Het Onderdijks. Want het gaat hier immers om een fantastische locatie. Er wordt in fasen gebouwd. Ook scholen, winkels, wijk- en sportvoorzieningen worden in of in de nabijheid van de wijk ontwikkeld. Duurzaamheid en ruimte zijn de kernbegrippen bij de
bouw van woningen. Én respect voor de natuur rondom.

Wonen in De Paden, wonen in het groen
Deelgebied De Paden wordt gevormd door de zuidhoek van Het Onderdijks I. De plek is bijzonder, ook gelet op de toekomstige aanleg van de hoogwatergeul van de IJssel, maar vooral vanwege het omringende landschap. Er komen in De Paden twee informele fiets/wandelroutes. Deze routes zijn gekoppeld aan parkachtige ruimtes.

Kenmerkend is de wijze waarop de woningen georiënteerd zijn ten opzichte van deze groene stroken en ten opzichte van de eigen tuin. Woont u in De Paden dan woont u vrij in het groen en heeft u ruim zicht.

Onderdijks Wonen, een pracht plan!
In het plan Onderdijks Wonen krijgen de huizen een robuuste uitstraling in baksteen in bewezen, duurzame architectuur. 'Geen zicht op blik' maar een auto-opstelling aan de achterzijde van de woning. Het zijn duurzaam gebouwde, energiezuinige huizen. De uitstraling is strak en stijlvol tegelijk met details die doen denken aan het versierde verleden. Passend bij Kampen inderdaad.

Omgeving
Het Onderdijks

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen