Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:19 woningen Overtieringe, Kapelle, Kapelle Powered by Niki
Nieuwbouw:
19 woningen Overtieringe, Kapelle, Kapelle

Type: Koop
Plaats: Kapelle
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 169.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Kapelle
Info
Ruime nieuwe woningen in Overtieringe, Kapelle. 
Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realistisch: In Overtieringe,In Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland negentien kwalitatief hoogwaardige en uitstekend g...

Volledige omschrijving
Ruime nieuwe woningen in Overtieringe, Kapelle. 
Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realistisch: In Overtieringe,In Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland negentien kwalitatief hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde woningen bouwen met duurzame materialen.

 Kapelle, de bloesem van Zeeland is een heerlijk dorp om in te wonen. Denk daarbij aan het grote voorzieningenaanbod, de ruime opzet van het dorp en het feit dat Kapelle baadt in het groen. Kapelle: een dorp om thuis te komen.

Overtieringe
. Dit zijn de laatste nieuwbouwwoningen die in deze riante buitenwijk van Kapelle worden gerealiseerd. Privacy, geborgenheid en veiligheid zijn kenmerkende woorden die passen bij deze groene oase in hartje Zeeland

Heijmans Bouw Zeeland realilseert in Overtieringe, Kapelle
 - 2 Halfvrijstaande woningen.
Wonen in weelde, met een zee aan ruimte en slechts twee buitenkansen.
- 13 Geschakelde gezinswoningen.
Maak uw keuze uit één van de dertien heerlijk ruime eengezinswoningen.
- 4 Levensloopbestendige woningen.
Onbezorgd genieten en comfortabel wonen met een compleet woonprogramma op de begane grond.

Dé beste buitenkans.
Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen vanaf € 159.000,- v.o.n.

Omgeving
Dé beste buitenkans!
Uw halfvrijstaande woning in Overtieringe, Kapelle. Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig geschakeld huis;ruim halfvrijstaand huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realisrisch: In Overtieringe, Kapelle gaat H...

Volledige omschrijving
Dé beste buitenkans!
Uw halfvrijstaande woning in Overtieringe, Kapelle. Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig geschakeld huis;ruim halfvrijstaand huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realisrisch: In Overtieringe, Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland twee kwalitatief hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde halfvrijstaande woningen bouwen met duurzame materialen.

De architect is er in geslaagd om eenheid te creëren en spanning te geven aan de gevelpartij van de geschakelde woningen. Het geheel biedt een harmonieuze aanblik en dat is vooral te danken aan de strakke, moderne lijnen en kleuren van de middenopartij die mordern oogt en toch zeer goed samengaan met de kenmerkende jaren-30 stijl.
 
De woningen bieden een ruime living, fikse raampartijen in de voorgevel en openslaande deur aan de achterzijde. Een en ander resulteert in een heerlijk lichte huiskamer. De open keuken, tevens voorzien van een raampartij, staat in directe verbinding met de woonkamer.De diepe tuinen bieden volop ruimte voor het inrichten van een heerlijke tuin met zon- en schaduwplekken.
De verdieping telt twee ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een kleinere slaapkamer. Alle vertrekken zijn voorzien van flinke raampartijen voor belichting en ventilatie.
Op de zolder kunt u uw fantasie de vrije loop laten: de ruimte is in te richten als slaap-, hobby-, logeer en/of studeerkamer.

Share |
Meer woningen
Meer woningen