Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Nieuwe Ambacht, Katwijk
Nieuwbouw:
't Nieuwe Ambacht, Katwijk

Type: Koop
Plaats: Katwijk
Aantal: 26
Soort:
Prijs: € 715.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Katwijk
Info

De woningen liggen direct aan de Oude Rijn met een tuin van ca. 100 m² op het zuidwesten. Elf woningen hebben een grote woonkamer met keuken van ca. 65 m², zes slaapkamers, een ruime badkamer en een groot zonnig dakterras. Totaal vloeroppervlak is ca. 180 m². De bijbehorende bedrijfsruimt...

Volledige omschrijving

De woningen liggen direct aan de Oude Rijn met een tuin van ca. 100 m² op het zuidwesten. Elf woningen hebben een grote woonkamer met keuken van ca. 65 m², zes slaapkamers, een ruime badkamer en een groot zonnig dakterras. Totaal vloeroppervlak is ca. 180 m². De bijbehorende bedrijfsruimte met aparte entree heeft een vloeroppervlak van ca. 75 m² op de begane grond en 75 m² verdieping. Het totale grondoppervlak van deze woningen beslaat 350 m².

 

De woningen worden duurzaam gebouwd in een combinatie van traditionele en moderne materialen. Zo worden de buitenmuren gemetseld in vertrouwde baksteen, terwijl de dakconstructie is vervaardigd van een aluminiumlegering met zinkcoating. Hardhouten kozijnen en donkere gevelbekleding completeren de karakteristieke uitstraling. Het resultaat is een moderne, representatieve woon- werkvilla met een duurzame, ambachtelijke kwaliteit.

Aan de voorzijde van de woningen is representatieve kantoor- of praktijkruimte gebouwd, afgescheiden van het woongedeelte en toegankelijk door middel van een eigen ingang. De bedrijfsruimten zijn tevens voorzien van een overheaddeur. Verdeeld over twee verdiepingen kan deze multifunctionele ruimte dienstdoen als praktijkruimte, kantoor, atelier of hobbyruimte. De benedenverdieping is uitgerust met een bedrijfsvloer en is daarmee ook geschikt als opslagruimte of werkplaats.Omgeving

Eigentijdse vormgeving met ambachtelijke kwaliteit
Op een historische locatie, waar eens de toonaangevende Katwijkse Groenteveiling gevestigd was, wordt nu een gebied gerealiseerd met een gezonde en veilige woonomgeving.
De vormgeving van de woonwerkvilla´...

Volledige omschrijving

Eigentijdse vormgeving met ambachtelijke kwaliteit
Op een historische locatie, waar eens de toonaangevende Katwijkse Groenteveiling gevestigd was, wordt nu een gebied gerealiseerd met een gezonde en veilige woonomgeving.
De vormgeving van de woonwerkvilla´s van ´t Nieuwe Ambacht verwijst naar de geschiedenis van het gebied. Sfeervolle woningen die appelleren aan de oude, ambachtelijke cultuur van Katwijk, maar met een eigentijdse en frisse uitstraling.

Centrale ligging in een gevarieerd landschap
't Nieuwe Ambacht ligt in het hart van de nieuwe KRV-gemeente, vlakbij de uitvalswegen naar Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Een uiterst strategische ligging met een perfecte ontsluiting via de A44 en de N206, de provinciale weg tussen Leiden - Haarlem. Ook ten opzichte van de grote steden ligt 't Nieuwe Ambacht zeer centraal, terwijl het Groene Hart en de Duin- en Bollenstreek zich op relatieve korte afstand bevinden. De bereikbaarheid van het gebied is vanuit alle richtingen uitstekend gewaarborgd.

Het dorp Katwijk beschikt over een levendig hart met een ruim winkelaanbod en diverse gemeentelijke voorzieningen. In de nabijheid bevindt zich een grote variatie aan stedelijke kernen zoals Leiden, Den Haag en Haarlem. Ook landschappelijk biedt de omgeving van 't Nieuwe Ambacht een brede diversiteit.

 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen