Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Raedthuys, Kerkwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
't Raedthuys, Kerkwijk

Type: Koop
Plaats: Kerkwijk
Aantal: 3
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 164.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Kerkwijk
Info
Nog maar één kavel beschikbaar. Natuurlijk heeft deze op het westen georiënteerde kavel een eigen oprit.

In het buitengebied van Zaltbommel (Kerkwijk) op een prachtige locatie is op en rondom het terrein van het voormalig Raadhuis door ABB Ontwikkeling een schitterend plan ontwikkeld. Deze woni...

Volledige omschrijving
Nog maar één kavel beschikbaar. Natuurlijk heeft deze op het westen georiënteerde kavel een eigen oprit.

In het buitengebied van Zaltbommel (Kerkwijk) op een prachtige locatie is op en rondom het terrein van het voormalig Raadhuis door ABB Ontwikkeling een schitterend plan ontwikkeld. Deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd (zie foto's) en het is een heerlijke plek geworden. Er zijn drie vrije kavels, waarvan er nu nog maar één beschikbaar is. Dit is uw laatste kans om uw droomwoning te realiseren op deze prachtige plek en om aan te sluiten in deze nieuwe buurt! De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Kerkwijk is een klein dorp in de Bommelerwaard met ruim 500 inwoners. Het dorp is gebouwd op een stroming die midden door de Bommelerwaard loopt en die is ontstaan langs het riviertje De Alm, dat al voor het jaar 1200 verzandde. Kenmerkend voor Kerkwijk is de hervormde kerk, die dateert uit de 11e eeuw met een Romaans Schip, Laat-Romaanse toren en Gotisch koor. De kerk heeft een houten gewelf met schilderingen uit de 15e eeuw.

Weten wat nu precies de mogelijkheden zijn én direct prijzen kunnen vergelijken? Denk dan eens aan Livingstone. Livingstone kent een groot aanbod van reeds ontworpen woningen tegen een vooraf bekende prijs. Uw eigen wensen kunt u er uiteraard altijd nog in kwijt. Bij ABB, via Nieuwdorp Makelaardij of direct bij Livingstone kunt u een informatieboek met prijslijst opvragen. Kijk ook op de website van Raedthuys Kerkwijk voor meer informatie!

Omgeving
Kavel 621 m². Rustig gelegen met een oriëntatie op het westen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen