Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Heerlijkheid Calslagen, Kudelstaart Powered by Niki
Nieuwbouw:
Heerlijkheid Calslagen, Kudelstaart

Type: Koop
Plaats: Kudelstaart
Aantal: 15
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 1.159.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Kudelstaart
Info
15 vrijstaande kavels aan de Westeinderplassen.
  • Op slechts 25 min van Amsterdam, 15 min tot Schiphol en Leiden.
  • Uniek en vrij wonen.
  • Prachtige panorama over de poel.
  • Wonen in een waterrijke omgeving.

Omgeving
Ontwerp uw eigen villa
Naast de zorgvuldig samengestelde villa typen bent u vrij om een geheel eigen twist aan uw nieuwe droomvilla te geven.

Type A:
De keuze van een kavel bepaalt in zekere zin de indeling van de villa. Bij type A zit de entree aan d...

Volledige omschrijving
Ontwerp uw eigen villa
Naast de zorgvuldig samengestelde villa typen bent u vrij om een geheel eigen twist aan uw nieuwe droomvilla te geven.

Type A:
De keuze van een kavel bepaalt in zekere zin de indeling van de villa. Bij type A zit de entree aan de lange buitenzijde. Dit is de meest optimale plek vanaf de toegang tot het perceel vanaf de openbare weg. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, een wasruimte en de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Maar ook tot de enorme living, met als beloning, een overweldigend uitzicht over het water. Kenmerkend is de vide, waar door u vanaf de overloop op de verdieping, de woonkamer kunt overzien. Natuurlijk zijn er op dit niveau nog twee slaapkamers een royale badkamer en een tweede toilet te vinden.

Type B:
Precies in het hart van de villa zit de entree van type B. Daar door is deze villa uitermate geschikt voor plaatsing op  meerdere kavels. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, een wasruimte en de master bedroom met aangrenzende  badkamer. Vanuit de imponerende living stapt u zo uw terras op. Vanaf uw bank in de woonkamer ervaart u de enorme hoogte als u door de vide naar boven kijkt. Op de verdieping vindt u nog twee slaapkamers, een riante badkamer en een tweede toilet.

Type C:
Type C is qua opbouw de gespiegelde variant van type A. Ook hier bepaalt de vorm van de kavel de positie van de entree. Toch heeft deze villa aan de buitenzijde een geheel eigen karakter. Dit komt door de smaakvolle combinatie van een donkere baksteen en dakpan. Ook bij deze villa geeft de riante hal toegang tot het toilet, de wasruimte en de masterbedroom met aangelegen badkamer. Naast de gulle living met vide vindt u op de tweede woonlaag nog eens twee extra slaapkamers, een grote bad kamer en een tweede toilet.

Type D:
De indeling van type D is een gespiegelde variant van type B.  Met de toegang exact in het hart is deze villa uiterst geschikt voor plaatsing op meerdere kavels. De ruime hal geeft toe  gang tot het toilet, een wasruimte en de master bedroom met aangrenzende badkamer. De royale leefkeuken biedt plaats aan een lange eettafel voor tenminste acht personen. Kijkend vanuit de woon kamer door de vide naar boven, ervaart u de enorme hoogte. De verdieping beschikt over nog eens twee slaap kamers, een riante badkamer en een tweede toilet.

Type E:
De indeling van type E is meer in de breedte gericht. Toch is het woonprogramma gelijk aan de andere typen. Door de slimme indeling lijkt deze villa compacter, waardoor meer ruimte over blijft voor de tuin. De ruime entree geeft enerzijds toegang tot het toilet en de master bedroom met aangrenzende badkamer en anderzijds tot een separate berging/wasruimte. Vanuit de lichte leefkeuken kijkt u door de vide naar de entresol. De verdieping herbergt, naast de riante badkamer en het tweede toilet, maar liefst drie slaapkamers.

Type F:
Deze eveneens in de breedte gerichte villa, type F, is de gespiegelde versie van type E. Echter aan de buitenzijde lijkt dit een compleet andere villa. De kleurkeuze van de baksteen en- of dakpan is  beeldbepalend voor de uitstraling. Ook hier weer de ruime entree die toegang biedt tot de separate berging/wasruimte alsmede tot het toilet en de masterbedroom met badkamer-en-suite. Vanuit de  lichte leef keuken heeft u zicht op de verrassende entresol. De verdieping beschikt over een riante badkamer, een tweede toilet en drie slaapkamers.

Share |
Meer woningen
Meer woningen