Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Langbroeck, Langbroek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hof van Langbroeck, Langbroek

Type: Koop
Plaats: Langbroek
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 235.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Langbroek
Info
Aan de rand van Langbroek wordt een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan ‘Hof van Langbroeck’. Het ruim opgezette plan sluit aan op de bestaande bebouwing aan de Gerrit Achterbergstraat.

Het plan bestaat uit 10 ruime rijwoningen in twee typen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 5 vrijstaande woninge...

Volledige omschrijving
Aan de rand van Langbroek wordt een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan ‘Hof van Langbroeck’. Het ruim opgezette plan sluit aan op de bestaande bebouwing aan de Gerrit Achterbergstraat.

Het plan bestaat uit 10 ruime rijwoningen in twee typen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De eigentijdse nuchtere architectuur, met fraaie dakoverstekken en veel ramen, past perfect in de bestaande omgeving. Doordat de Gerrit Achterbergstraat geen doorgaande weg is, wordt de weg alleen gebruikt door aanwonenden en hun bezoekers. Dat betekent rust en veiligheid voor u en uw gezin.

Omgeving
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de hal zit het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is op de tuin gericht en de keuken zit aan de straatzijde van de woning. Op de eerste verdieping zijn drie kamers en een badkamer. De zolder, die met ee...

Volledige omschrijving
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. In de hal zit het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is op de tuin gericht en de keuken zit aan de straatzijde van de woning. Op de eerste verdieping zijn drie kamers en een badkamer. De zolder, die met een vaste trap toegankelijk is, biedt ruimte voor technische apparaten en veel opbergmogelijkheden.

Type Barones is 1,2 m. dieper dan type Jonkheer. Zowel op de begane grond als op de verdiepingen.

* Tuingerichte woonkamer
* Drie kamers op de 1e verdieping
* In de basis voorzien van luxe sanitair
* Verschillende dieptematen in de woningen
* Eigentijdse vormgeving
* Meerdere uitbreidingsopties mogelijk

Share |
Meer woningen
Meer woningen