Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Langbroeck, Langbroek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hof van Langbroeck, Langbroek

Type: Koop
Plaats: Langbroek
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Langbroek
Info
Aan de rand van Langbroek is een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan 'Hof van Langbroeck' ontwikkeld. Het plan bestaat uit 5 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een kapwoningen. U kunt precies de woning kiezen die bij u past en ook nog eens naar uw wensen laten afwerken door de vele keuzeopties. Volledige omschrijving
Aan de rand van Langbroek is een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan 'Hof van Langbroeck' ontwikkeld. Het plan bestaat uit 5 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een kapwoningen. U kunt precies de woning kiezen die bij u past en ook nog eens naar uw wensen laten afwerken door de vele keuzeopties.

Bij de samenstelling van de woningen voor deze nieuwbouwwoningen is een keuze gemaakt uit een keur aan mogelijkheden. Voor de vrijstaande woningen heeft u maar liefst een keuze uit vier verschillende woningtypen. Of u nu van modern, klassiek of traditioneel houdt, de keuze is aan u. U kiest eerst een kavel en bepaalt daarna het type.

Maar ook daarna houdt onze keuzevrijheid niet op. Binnen de aangeboden woningtypen zijn uiteraard wijzigingen mogelijk. De architect heeft bij ieder ontwerp reeds een aantal fraaie bouwkundige opties voor u uitgewerkt.

Wanneer u uw oog heeft laten vallen op uw droomkavel, maar ons bebouwingsvoorstel niet naar uw wens is, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons en de architect naar een alternatief ontwerp te kijken.

Liever alleen de bouwkavel voor een vrijstaande woning? Ook dat is mogelijk. U heeft al een kavel vanaf €299.500 incl. BTW

De keuze is aan u!

Omgeving
Deze fraaie woningen bieden volop ruimte. Zowel aan de voorzijde van de woningen als aan de achterzijde is veel afstand bewaard. Hierdoor bieden deze twee-onder-een kapwoningen veel privacy. Door de prachtig vormgegeven gevels ontstaat er in deze woningen veel ruimte.

Via de entreehal met toilet...

Volledige omschrijving
Deze fraaie woningen bieden volop ruimte. Zowel aan de voorzijde van de woningen als aan de achterzijde is veel afstand bewaard. Hierdoor bieden deze twee-onder-een kapwoningen veel privacy. Door de prachtig vormgegeven gevels ontstaat er in deze woningen veel ruimte.

Via de entreehal met toilet komt u in een u-vormige woonkamer/keuken. Dat is prettig inrichten! De straatgerichte woonkamer biedt een zee aan ruimte.

Via de trap in de entreehal komt u op de eerste verdieping, met 3 heerlijke slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. De vaste trap komt uit op een royale volwaardige zolder, die u op allerlei manieren kunt gebruiken en zelfs nog kunt inrichten met twee extra (slaap) kamers.

* Vloerverwarming op de begane grond
* Standaard PV-panelen, dus energiebesparende woningen!
* Echte gezinswoning (5 slaapkamers mogelijk)
* Optioneel tuingericht wonen
* Verschillende uitbreidingsopties mogelijk
* U heeft ook de mogelijkheid om alleen de kavel te kopen.

N.B.: Bouwnummer 13 en 14 worden in de basis aangeboden zonder garage. Het is mogelijk om in de meerwerksfeer een garage of berging te plaatsen. 

In het woonoppervlak (GBO's) is de optionele garage niet inbegrepen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen