Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe Stijl van Leek, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe Stijl van Leek, Leek

Type: Koop
Plaats: Leek
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 235.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leek
Info
Zomerbries - De Nieuwe Stijl van Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, staat iets heel bijzonders te gebeuren. Hier komt een nieuwbouw project: mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk Oostindie, ontwikkeld door VanWonen. Volledige omschrijving
Zomerbries - De Nieuwe Stijl van Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, staat iets heel bijzonders te gebeuren. Hier komt een nieuwbouw project: mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk Oostindie, ontwikkeld door VanWonen.
Dat dit project ontwikkeld wordt vanuit een Drentse gedachte is aan veel aspecten te zien. Van de architectuur tot de inrichting van het openbare groen. De sfeer van dit project ademt Drentse karakteristieken. Zo worden er houtwallen aangelegd, bosven geplant en gezellige brinken gecreëerd.

Afgelopen periode hebben we u gevraagd naar uw woonwensen. De uitkomsten van deze enquête hebben we meegenomen in de verdere uitwerking van de ontwerpen. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen. Zomerbries telt straks 19 nieuwbouwwoningen in De Hoven-Oostindie, verdeeld over 7 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, en 4 vrijstaande woningen.

Alle woningen zijn gasloos en worden energieneutraal gebouwd (EPC 0,0).

Omgeving
In deze tussenwoningen in De Hoven - Oostindie woont u duurzaam en energieneutraal.
Deze ruime tussenwoningen staan op een perceel van circa 187 of circa 220 m2 en hebben de uitstraling van een boerderij.
Met een breedte van 6,00 meter en een diepte 10,40 meter, heeft u op de begane grond enorm ...

Volledige omschrijving
In deze tussenwoningen in De Hoven - Oostindie woont u duurzaam en energieneutraal.
Deze ruime tussenwoningen staan op een perceel van circa 187 of circa 220 m2 en hebben de uitstraling van een boerderij.
Met een breedte van 6,00 meter en een diepte 10,40 meter, heeft u op de begane grond enorm veel leefruimte. En dankzij de steile dakhelling heeft u ook op de eerste verdieping ruimte voor 3 ruime slaapkamers met een vaste trap naar een vrij in te delen ruime zolder.

De tussenwoningen hebben de achtertuin aan de waterkant met een wandelpad ertussen.

Deze woning in het kort:
- Veel ruimte
- energieneutraal en gasloos
- drie slaapkamers
- vrij in te delen ruime zolder
- diepe achtertuin

Share |
Meer woningen
Meer woningen