Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Leek- Oudhollands, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Leek- Oudhollands, Leek

Type: Koop
Plaats: Leek
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 187.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leek
Info
De nieuwbouwwijk Oostindie is een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. Op een mooie plek, aan de rand van de wijk en op steenworp afstand van de sportvelden, is ruimte beschikbaar voor het realiseren van 18 ruime woningen. Scholen en voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand aanwezi...

Volledige omschrijving
De nieuwbouwwijk Oostindie is een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. Op een mooie plek, aan de rand van de wijk en op steenworp afstand van de sportvelden, is ruimte beschikbaar voor het realiseren van 18 ruime woningen. Scholen en voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand aanwezig en je bent binnen 20 minuten met de auto in het centrum van Groningen!

De woningen worden gebouwd op riante kavels in Oudhollandse architectuurstijl en deze zijn standaard voorzien van driedubbelglas en PV-panelen. Bovendien zijn de woningen met de vele uitbreidings- en indelingsmogelijkheden helemaal af te stemmen op de woonwensen van jou en je gezin.

Omgeving
De rijwoningen hebben in de basis een praktische plattegrond, maar er zijn ook veel indelingsvarianten mogelijk. De woning wordt standaard voorzien van dubbele tuindeuren en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Het geheel wordt opgeleverd zonder keukeninrichting, maar met keurig sanitai...

Volledige omschrijving
De rijwoningen hebben in de basis een praktische plattegrond, maar er zijn ook veel indelingsvarianten mogelijk. De woning wordt standaard voorzien van dubbele tuindeuren en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Het geheel wordt opgeleverd zonder keukeninrichting, maar met keurig sanitair.
 
Indeling:
 
Begane grond: entree, toiletruimte, trapopgang, tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeur en een loopdeur, open keuken met veel lichtinval.
 
Verdieping: overloop met vaste kast, 3 fraaie slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel.
 
Zolder: bereikbaar via vaste trap met mogelijkheid voor een extra kamer.
 
Bijzonderheden:
 
  • Woonoppervlakte circa 123 m2
  • Mogelijkheid voor een garage bij de hoekwoningen
  • Fraaie oudhollandse architectuur
  • Vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping
  • Vele opties mogelijk!

Share |
Meer woningen
Meer woningen