Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oostindie Leek, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oostindie Leek, Leek

Type: Koop
Plaats: Leek
Aantal: 2
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 141.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leek
Info
Wonen in Leek
Leek heeft alles in huis om prettig te wonen, werken en te recreëren. Er zijn diverse scholen voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Voor al jouw inkopen kan je terecht bij een grote verscheidenheid aan winkels en op de wekelijkse markt, die iedere donderdag in...

Volledige omschrijving
Wonen in Leek
Leek heeft alles in huis om prettig te wonen, werken en te recreëren. Er zijn diverse scholen voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Voor al jouw inkopen kan je terecht bij een grote verscheidenheid aan winkels en op de wekelijkse markt, die iedere donderdag in het centrum van Leek plaatsvindt.
Ook op het gebied van vrijetijdsbesteding heeft Leek veel te bieden zoals bijvoorbeeld het Leekstermeer en Landgoed Nienoord. Dit landgoed omvat een fraai landhuis en tal van recreatieve voorzieningen, waaronder het nationaal rijtuigmuseum, het recreatiepark, een subtropisch -zwemkasteel en een openluchttheater.

Oostindie
Oostindie zal gaan bestaan uit drie woonomgevingen, te weten: De Slagen, Het Buiten en De Hoven. De verschillende deelgebieden worden van elkaar gescheiden door ruime groenzones en waterpartijen.

Als je kiest voor deze nieuwe wijk aan de zuidkant van Leek, dan kies je voor duurzaamheid met de inpassing van al zijn landschappelijke elementen. In deelgebied “De Slagen” vind je fraaie houtsingels, natuurlijke water-partijen, kavelsloten en boomwallen. Zo kan je in “De Slagen” kiezen tussen wonen aan een watersingel, aan een houtsingel of wonen aan één van de intieme woonpaden. Gezelligheid, toegankelijkheid en de geborgenheid maakt Oostindie tot een sfeervol thuis.

Naast woningbouw biedt Oostindie tevens plaats voor diverse voorzieningen. De Q-liner 306 heeft er een halte, dat een snelle verbinding met Groningen garandeert. Dicht bij huis zijn verschillende speelterreinen, ook voor de allerkleinsten. Op slechts enkele passen lopen vind je het nieuw aan te leggen centrumpark van de wijk Oostindie. In deze centrumzone komen diverse maatschappelijke voorzieningen met ruime opzet met veel groen en water. Kortom, je komt hier dus niets tekort!

In Oostindie realiseert VDM  in totaal 35 woningen in diverse uitvoeringen. Alle  woningen passen door het materiaalgebruik, de kleurkeuze en de situering uitstekend in het landelijke karakter van de woonwijk. Kortom, een fraaie aanvulling op de wijk!

Omgeving
Zoek je de bouwkavel van jouw dromen? VDM biedt in Leek 2 royale kavels aan waarbij je de mogelijkheid hebt om een woning te realiseren die voldoet aan jouw woonwensen.
Bij het realiseren van deze woning kan VDM Woningen jouw natuurlijk ook van dienst zijn. We ontwikkelen steeds nieuwe modelwoningen, ...

Volledige omschrijving
Zoek je de bouwkavel van jouw dromen? VDM biedt in Leek 2 royale kavels aan waarbij je de mogelijkheid hebt om een woning te realiseren die voldoet aan jouw woonwensen.
Bij het realiseren van deze woning kan VDM Woningen jouw natuurlijk ook van dienst zijn. We ontwikkelen steeds nieuwe modelwoningen, onze cataloguswoningen. Deze geven je een impressie van alle woonstijlen. Een woning kun je volledig aan jouw wensen aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen een casco woning zelf af te bouwen. VDM werkt volgens een unieke bouwmethode, een mix van houtskeletbouw en traditionele bouw. Dat resulteert in duurzame en energiezuinige woningen, tegen een scherpe prijs. Waardoor jouw droomhuis binnen handbereik komt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen