Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Leens Oost, Leens Powered by Niki
Nieuwbouw:
Leens Oost, Leens

Type: Koop
Plaats: Leens
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 111.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leens
Info
Wonen en leven in Leens
Het dorp Leens is het bestuurlijke centrum van gemeente De Marne. Het dorp telt ruim 1800 inwoners en heeft van allerlei voorzieningen zoals winkels, scholen, banken, bibliotheek, sporthal, etc. Op dit moment is de gemeente bezig met het realiseren van een nieu...

Volledige omschrijving
Wonen en leven in Leens
Het dorp Leens is het bestuurlijke centrum van gemeente De Marne. Het dorp telt ruim 1800 inwoners en heeft van allerlei voorzieningen zoals winkels, scholen, banken, bibliotheek, sporthal, etc. Op dit moment is de gemeente bezig met het realiseren van een nieuw winkelcentrum in het centrum van Leens.
Leens heeft goede openbaar vervoersvoorzieningen naar zowel de stad Groningen als de omliggende regio en je bevindt je op een kwartier rijden van de boot naar Schiermonnikoog.

Leens Oost
Het Groningse wierdedorp Leens maakt deel uit van de gemeente De Marne, een plattelandsgemeente aan de Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op een klein halfuur rijden van de stad Groningen. In De Marne vind je geen hoogbouw en industriële vervuiling. Kortom, een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren. De gemeente heeft in de afgelopen jaren in diverse dorpen nieuwbouwplannen gerealiseerd. In het uitbreidingsplan Leens Oost wordt hard gewerkt aan een nieuwe wijk. Door de unieke situering, de royale kavels en de ruime opzet, heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling.

Je zoekt een energiezuinige en betaalbare woning? Dan is de kans groot dat je je thuis voelt in één van de halfvrijstaande woningen die VDM in Leens-Oost realiseert. De halfvrijstaande woningen staan op kavels van 242 t/m 282 m2. De woningen zijn gesitueerd aan De Westerlaagte. Door de mooie ligging en de fraaie architectuur, krijgen deze woningen een bijzonder karakter.

Kortom; wonen in Leens Oost is landelijk wonen met tal van voorzieningen binnen handbereik.

Omgeving
NU IN VERKOOP bouwnummer 19 & 20 
 
Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bere...

Volledige omschrijving
NU IN VERKOOP bouwnummer 19 & 20 
 
Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Leens heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Lekker ruim wonen, basisindeling sleutelklaar
De halfvrijstaande woningen hebben een bruto inhoud van 366 m3. De woningen hebben op de begane grond een tuingerichte woonkamer met een open keuken. De grote ramen betrekken de tuin bij de woonkamer en geven het geheel een ruimtelijke uitstraling. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers en een hobbykamer. De badkamer vind je eveneens op de eerste verdieping.

Een eigentijdse uitstraling
De gevel van de woning wordt gemetseld in rode tinten. De warme kleur van deze stenen, in combinatie met het antraciet van de dakpannen en het wit van de grote kozijnen en dakgoten, geeft de woning een rustige uitstraling. De detaillering van de gootlijn, de dakrand en de raamindeling is eenvoudig, maar zorgt wel voor een krachtig beeld.

Lage woonlasten
Woonlasten bestaan uit meer dan alleen hypotheek lasten (netto vanaf ca. € 354,- per maand). Ook jouw energierekening maakt vandaag de dag een groot gedeelte uit van de woonlasten. Lage energielasten en een duurzaam karakter staan bij de woningen in Leens Oost voorop.

De woning beschikt over een Actiefwand (een extra dikke geïsoleerde buitenwand), waardoor er minder warmte verloren gaat en je bespaart op jouw stookkosten. Tevens is jouw woning voorzien van energiebesparende installaties waardoor je nog verder bezuinigt op jouw energielasten. 

Gemiddeld bedragen de maandelijkse energielasten voor een 3-persoonshuishouden € 148,- per maand. Deze VDM-woning kent een energielast van ca. € 91,- per maand*! 

* VDM garandeert bepaalde energielasten, vraag naar de voorwaarden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen