Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Zuidlanden - Techum -, Leeuwarden
Nieuwbouw:
De Zuidlanden - Techum -, Leeuwarden

Type: Koop
Plaats: Leeuwarden
Aantal: 14
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 189.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Leeuwarden
Info

Wonen naar Wens
Een unieke woning voor u! Zelf een huis indelen naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een 4e slaap- of werkkamer op zolder. Met het begeleid particulier opdrachtg...

Volledige omschrijving

Wonen naar Wens
Een unieke woning voor u! Zelf een huis indelen naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een 4e slaap- of werkkamer op zolder. Met het begeleid particulier opdrachtgeverschap van Brummelhuis is het ook voor u mogelijk! De nieuwbouwadviseurs helpen u graag om naar uw wensen uw droomhuis te creeeren.

Indeling vrijstaande woning:
entree, hal, toilet, ruime L-vormige woonkamer, halfopen keuken, doorgang naar bijkeuken, vanuit de bijkeuken en de achtertuin bereikt u de aangebouwde garage. Op de verdieping kunt u kiezen voor een indeling met 3 slaapkamers en een grote dressing, of voor 4 slaapkamers. De plaats en grootte van de badkamer is ook naar uw wensen te realiseren. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met veel bergruimte en mogelijkheid voor een extra kamer.

Indeling twee-onder-een-kapwoning
entree, hal, toilet, ruime L-vormige woonkamer, halfopen keuken, deur naar zonnige achtertuin, in de achtertuin wordt een houten berging gebouwd, tevens beschikt u over een parkeerplaats op eigen terrein. Op de verdieping 3 ruime slaapkamers, mogelijkheid voor een grote dressing, de plaats en grootte van de badkamer is ook naar uw wensen te realiseren. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met veel bergruimte en mogelijkheid voor een extra kamer.

Pas de woning naar uw wensen aan: bijvoorbeeld de uitbouw van de woning aan de achterzijde, een tuin- of juist straatgerichte woonkamer, tuindeuren, bijkeuken etc.

Er worden ook tweekappers aangeboden met een garage.

Indeling tussenwoning
entree, hal, toilet, ruime woonkamer, open keuken, deur naar zonnige achtertuin, in de achtertuin wordt een berging gebouwd. Op de verdieping 3 ruime slaapkamers, mogelijkheid voor een grote dressing, de plaats en grootte van de badkamer is ook naar uw wensen te realiseren. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met veel bergruimte en mogelijkheid voor een extra kamer.

Omgeving

Techum
Techum is het eerste buurtschap dat in het gebied ten zuiden van Leeuwarden wordt gebouwd.Het wordt een wijk met zeer gevarieerde woningen. Techum is nog het beste te vergelijken met een dorp op het Friese platteland. Het is een kindvriendelijke wijk met de basisschool vlakbij. Boodschappen ...

Volledige omschrijving

Techum
Techum is het eerste buurtschap dat in het gebied ten zuiden van Leeuwarden wordt gebouwd.Het wordt een wijk met zeer gevarieerde woningen. Techum is nog het beste te vergelijken met een dorp op het Friese platteland. Het is een kindvriendelijke wijk met de basisschool vlakbij. Boodschappen doen kan op de fiets. In het hart van Techum ligt de Bleek, een fraai groen veld dat uitloopt op de kade langs het Alddjip, een waterloop. In de directe omgeving is van alles te beleven, wandelen, fietsen, kanoen en zwemmen kan dichtbij huis.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen