Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Zuidlanden Leeuwarden: buurtschap Techum, Leeuwarden Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Zuidlanden Leeuwarden: buurtschap Techum, Leeuwarden

Type: Koop
Plaats: Leeuwarden
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 246.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Leeuwarden
Info
De nieuwe buorren van Leeuwarden
Ten zuiden van Leeuwarden verrijzen de komende jaren verschillende buurtschappen onder de gebiedsnaam De Zuidlanden. Het is een bijzonder nieuw stadsdeel dat qua architectuur sterke gelijkenissen vertoont met een verzameling Friese dorpen. Ook het land...

Volledige omschrijving
De nieuwe buorren van Leeuwarden
Ten zuiden van Leeuwarden verrijzen de komende jaren verschillende buurtschappen onder de gebiedsnaam De Zuidlanden. Het is een bijzonder nieuw stadsdeel dat qua architectuur sterke gelijkenissen vertoont met een verzameling Friese dorpen. Ook het landschap in en rondom de buurtschappen ademt het dorpse leven. Wonen in De Zuidlanden is dan ook heerlijk genieten van het buitenleven op een steenworp afstand van de binnenstad van Leeuwarden. U bent van harte welkom in de nieuwe buorren van Leeuwarden!

De verkoop van de woningen in Techum is in handen van en .

De uitgifte van de kavels gebeurt door in samenwerking met bovengenoemde makelaars. Voor meer informatie over de (verkoop)gegevens van de woningen en kavels kunt u bij deze makelaars terecht.

Mocht u nog twijfelen in verband met de verkoop van uw eigen woning, vraag dan naar de speciale termijnregeling.
Omgeving
Deze 2/1 kapwoningen van Van der Werf's bouwbedrijf zijn inclusief uitpandige bijkeuken en garage. De verschillende types woningen geven de Hameie een gevarieerd aanzicht.

Share |
Meer woningen
Meer woningen