Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Zaagmolen (fase 1 en 2), Leidschendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Zaagmolen (fase 1 en 2), Leidschendam

Type: Koop
Plaats: Leidschendam
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 406.570 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Leidschendam
Info
Alle voorzieningen liggen op slechts een steenworp afstand. Met de komst van Het Nieuwe Damplein en alle ontwikkelingen in het centrum is het winkelaanbod aanzienlijk uitgebreid en vormt  het een aantrekkelijk aaneengesloten en compleet centrum.
Het project bestaat uit appartementen, herenhuizen en g...

Volledige omschrijving
Alle voorzieningen liggen op slechts een steenworp afstand. Met de komst van Het Nieuwe Damplein en alle ontwikkelingen in het centrum is het winkelaanbod aanzienlijk uitgebreid en vormt  het een aantrekkelijk aaneengesloten en compleet centrum.
Het project bestaat uit appartementen, herenhuizen en grachtenpanden. Binnen De Zaagmolen worden herenhuizen en grachtenpanden, ontwikkeld. Verschillen in ontwerp, materialisering en kleurstelling maken van elk herenhuis of grachtenpand een uniek woning met een geheel eigen woonbeleving. Naast de diversiteit hebben de woningen ook iets met elkaar gemeen: hun ligging aan het water. De eigenzinnige, aan de Zaagmolenstraat, de Maalderijstraat en de Schoorlaan gesitueerde, panden liggen in een U-vorm om een fraaie waterpartij heen. Hierdoor ontstaat een intieme sfeer en woont u direct aan het water. Elk herenhuis beschikt aan de achterzijde over een tuin of terras, uitkijkend over de centraal gelegen waterpartij. 

De woningen in fase 1 van dit project zijn inmiddels opgeleverd, nog 1 woning te koop (Schoorlaan 86). De verkoop van fase 2 is inmiddels gestart.

Omgeving
Direct wonen aan het water, in een van de 20 herenhuizen van maar liefst 160m2 tot en met 290m2. Dat is mogelijk bij deelplan De Zaagmolen, gelegen aan de Zaagmolenstraat, Maalderijstraat en Schoorlaan. Bij alle woningen geniet u van een achtertuin of achterterras uitkijkend op de waterpartij. De woningen ...

Volledige omschrijving
Direct wonen aan het water, in een van de 20 herenhuizen van maar liefst 160m2 tot en met 290m2. Dat is mogelijk bij deelplan De Zaagmolen, gelegen aan de Zaagmolenstraat, Maalderijstraat en Schoorlaan. Bij alle woningen geniet u van een achtertuin of achterterras uitkijkend op de waterpartij. De woningen liggen als een U-vorm om het water, waardoor een intieme woonsfeer ontstaat. De woningen aan de Schoorlaan grenzen bovendien ook met de voorzijde aan het water; de woningen aan de Zaagmolenstraat beschikken over een souterrain. Het grootste deel van de woningen aan de Schoorlaan heeft bovendien de beschikking over een parkeerbox in het souterrain.
 
Kenmerken
  • Rustig wonen aan het water
  • 20 herenhuizen van 160m2 tot en met 290m2
  • Alle woningen hebben een tuin of terras met zicht op het water
  • Herenhuizen Schoorlaan grenzen ook met de voorzijde aan het water
  • Herenhuizen Zaagmolenstraat beschikken over een souterrain
  • Aantal woningen beschikt over een privéparkeerplaats in de parkeergarage

Share |
Meer woningen
Meer woningen