Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in de Kragen, Lekkerkerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in de Kragen, Lekkerkerk

Type: Koop
Plaats: Lekkerkerk
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 370.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Lekkerkerk
Info
“Even was het stil rondom Tiendhoek. De crisis gooide roet in de vervolgfases. Maar nu de markt weer hersteld is en de vraag naar nieuwbouwwoningen in Lekkerkerk toeneemt, pakken we door. We hebben er veel aan gedaan om van ‘Wonen in de Kragen’ iets heel aantrekkelijks te maken. Het is tenslotte de laatste...

Volledige omschrijving
“Even was het stil rondom Tiendhoek. De crisis gooide roet in de vervolgfases. Maar nu de markt weer hersteld is en de vraag naar nieuwbouwwoningen in Lekkerkerk toeneemt, pakken we door. We hebben er veel aan gedaan om van ‘Wonen in de Kragen’ iets heel aantrekkelijks te maken. Het is tenslotte de laatste fase van Tiendhoek.”
 
Nog iets mooier
“De huizen die we jaren geleden verkochten, zijn inmiddels gebouwd en bewoond. Ga vooral eens kijken. Even de sfeer proeven en zien hoe het is geworden is. Bedenk dan wel dat deze fase nog net iets mooier wordt door het water dat het plan omringt en doorkruist. Ook de architectuur is wat verfijnder. Gebleven zijn de kwaliteit, de opties die we aanbieden en het goede afwerkingsniveau.”
 
Een goede start
“Wie een huis koopt bij Van Wijnen mag rekenen op een compleet ingerichte badkamer en toilet. Mooi sanitair van Villeroy en Boch, tegels van Mosa en natuurlijk vrijhangende toiletten. Voor de rijwoningen is een keuken opgenomen in de v.o.n. prijs. Hiervoor kun je een nette keuken met inbouwapparatuur uitzoeken. Je kunt de stelpost ook als een mooie start zien en er zelf nog geld bijleggen om tot die geweldige droomkeuken te komen.”
 
Voor iedereen
“Met het gevarieerde woningaanbod bieden we een uiteenlopende groep mensen de kans om hier te wonen. Stellen, singles - al dan niet met kinderen -, jong en oud, iedereen kan slagen in Wonen in de Kragen. Het resultaat is een prettig gemêleerde bewonerssamenstelling, net zoals in het dorp. Het leuke is dat de bewoners van deze nieuwbouwwoningen ook nog uit de nodige opties kunnen kiezen. Met een uitbouw, dakkapel en/of een andere indeling geef je je eigen draai aan dit huis.
 
Laatste kans
“Met de realisatie van deze laatste fase is Tiendhoek af. Een unieke kans dus om nieuw te wonen in een sfeervol bestaand dorp aan de Lek. We zijn blij dat we op deze manier Lekkerkerk hebben kunnen verrijken met nieuwbouw. Mooi om straks weer al die enthousiaste kopers te ontmoeten. Daar doe je het uiteindelijk voor, dat maakt ons werk zo leuk.”


Omgeving
De vier terraswoningen hebben een heerlijk terras aan het water. Dit terras ligt op het oosten, zodat je van de vroege ochtend tot in de middag van de zon geniet. De woningen hebben naast een grote woonkamer en keuken ook nog een slaap- en badkamer op de begane grond. Ideaal als je wat minder goed ter been...

Volledige omschrijving
De vier terraswoningen hebben een heerlijk terras aan het water. Dit terras ligt op het oosten, zodat je van de vroege ochtend tot in de middag van de zon geniet. De woningen hebben naast een grote woonkamer en keuken ook nog een slaap- en badkamer op de begane grond. Ideaal als je wat minder goed ter been bent of klaar wilt zijn voor de toekomst. Boven zijn er nog 2 slaapkamers. En met een parkeerplaats op eigen terrein, ruime berging voor het huis en praktische bijkeuken, ben je verzekerd van een stuk gemak.
  • woonoppervlakte 125 m²
  • parkeerplaats op eigen terrein
  • berging geschakeld aan het huis
  • woningbreed terras - op het oosten - aan het water
  • grote keuken en lichte living
  • bad- en slaapkamer op de begane grond
  • 2 slaapkamers op de 1e verdieping
  • bijkeuken - met aansluiting voor de wasmachine en droger
  • compleet met mooi sanitair en tegelwerk
  • inclusief comfortabele vloerverwarming

Share |
Meer woningen
Meer woningen