Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Weydeblick te Lekkerkerk, Lekkerkerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Weydeblick te Lekkerkerk, Lekkerkerk

Type: Koop
Plaats: Lekkerkerk
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 285.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Lekkerkerk
Info
Een woning in een prachtige landelijke omgeving op steenworp afstand van de Randstad! 

Op de grens van de bestaande wijk Tiendhoek en de landerijen van de Krimpenerwaard ligt Weydeblick. Een kleinschalig nieuwbouwproject met 28 appartementen en 9 herenhuizen in hét Groene Hart ...

Volledige omschrijving
Een woning in een prachtige landelijke omgeving op steenworp afstand van de Randstad! 

Op de grens van de bestaande wijk Tiendhoek en de landerijen van de Krimpenerwaard ligt Weydeblick. Een kleinschalig nieuwbouwproject met 28 appartementen en 9 herenhuizen in hét Groene Hart van Nederlek.
Houdt u van ruimte en een weids uitzicht? Dan is dit uw kans. Er zijn nog maar drie appartementen beschikbaar.

Het dorp Lekkerkerk is gelegen in het zuidwesten van het prachtige Groene Hart; een gebied waar Holland nog écht Holland is; laaggelegen veenweiden, grazende koeien, uitgestrekte polders en fraaie luchten, plassengebieden en oude waterlopen. Maar ook cultuur-historisch erfgoed in oude stadjes en dorpen in de nabije omgeving. In de Krimpenerwaard, het gebied waar Lekkerkerk in gelegen is, heersen ruimte, rust en groen en biedt daardoor talloze recreatiemogelijkheden. Op de fiets of met de kano, op wandelschoenen of skeelers, alles kan. Het dorp biedt een gezellig centrum met zijn winkels en diverse horecagelegenheden, een aantal basisscholen en twee scholen voor voortgezet onderwijs. Ook het verenigingsleven en verschillende sportvoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig in het dorp en de nabije omgeving. 

Heeft u belangstelling in één van de woningen van Weydeblick? Neem dan contact op met één van de makelaars voor een bezichtiging!

Omgeving
OPEN HUIS 6 APRIL 11.00-13.00 UUR

Bij dit bijzondere herenhuis bevinden de entree, woonkamer en keuken zich op de begane grond. Vanuit uw woonkamer stapt u via dubbele openslaande deuren zo uw achtertuin in en kijkt u uit over het achtergelegen openbaar groen, de grote waterpar...

Volledige omschrijving
OPEN HUIS 6 APRIL 11.00-13.00 UUR

Bij dit bijzondere herenhuis bevinden de entree, woonkamer en keuken zich op de begane grond. Vanuit uw woonkamer stapt u via dubbele openslaande deuren zo uw achtertuin in en kijkt u uit over het achtergelegen openbaar groen, de grote waterpartij en de achterliggende landerijen van de Krimpenerwaard! De tuin heeft een diepte van ruim 9,5 meter.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst ruim 150 m2, verdeeld over drie volledige woonlagen. De basisindeling beschikt over drie flinke slaapkamers van 14, 13 en 9 m2 op de 1e verdieping. De bovenverdieping beslaat maar liefst 47 m2 die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als grote woonslaapkamer, speelruimte voor de kinderen of kantoor/werkruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen