Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Brederstate 34 appartementen, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Brederstate 34 appartementen, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 34
Soort: Appartement
Prijs: € 171.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
In de woonwijk De Landerijen in Lelystad realiseren Projectontwikkeling Noordersluis B.V. en J&R Projecten B.V. het nieuwbouwproject Brederstate, 34 appartementen en 7 woningen.
Het woongebouw is gesitueerd op een markante hoek van de Cannenburch en Brederode. Op deze hoek wordt e...

Volledige omschrijving
In de woonwijk De Landerijen in Lelystad realiseren Projectontwikkeling Noordersluis B.V. en J&R Projecten B.V. het nieuwbouwproject Brederstate, 34 appartementen en 7 woningen.
Het woongebouw is gesitueerd op een markante hoek van de Cannenburch en Brederode. Op deze hoek wordt een gebouw van 7 lagen geplaatst. Langs de Cannenburch wordt het gebouw teruggebracht naar de schaal van de grondgebonden woningen aan deze straat. Aan de Brederode wordt het gebouw onderbroken door een entreepartij, wat tevens het hoofdtrappenhuis vormt van het appartementencomplex. Samen met de woningen vormen de appartementen als het ware een wand voor de achtergelegen wijk.
Het ontwerp straalt massiviteit uit, verdeeld in verschillende volumen, met de hoektoren als markering. De gevel is een harde korst van robuust metselwerk die op sommige plaatsen is 'weggepeld'. Op deze plaatsen wordt een gladde grijze gevelbekleding zichtbaar die het gebouw accentueert. De appartementen zijn voorzien van een wintertuin die te openen en te sluiten is.
De Landerijen ligt aan de oostkant van Lelystad nabij bos, water, natuurpark en de snelweg A6. De Landerijen is inmiddels een wijk die bijna gereed is met de nodige voorzieningen in de wijk of in de directe omgeving: supermarkt, scholen, kerk, veel speelplaatsen en veel groen.
Lelystad biedt vanuit de lucht een kleurrijke aanblik. Het blauw van het water, het groen van de bossen en parken en hier en daar het rood van de huizen. Hier kun je nog ruim en betaalbaar wonen. En dat op nog geen drie kwartier rijden van de Randstad. Lelystad is rijk aan bijzondere en verrassende woonomgevingen. Variatie die je ergens anders niet snel vindt. Lelystad geeft lucht om te wonen.

Omgeving
In Brederstate zijn negen verschillende typen appartementen aanwezig, verdeeld over de zes verdiepingen (bouwnummer 1 t/m 34).

Share |
Meer woningen
Meer woningen