Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:L-Wonen, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
L-Wonen, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 164.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
L-wonen is hét nieuwe woningbouw project van Lelystad. L-wonen staat voor Lelycentre in Lelystad, voor de Liefde, de Luxe en het Lekkere wonen. Kortom: L-wonen.


Het project bestaat uit twee types eengezins koopwoningen met 4 of 5 kamers, tuin, berging, keuken, badkamer en toilet. Helemaal ...

Volledige omschrijving
L-wonen is hét nieuwe woningbouw project van Lelystad. L-wonen staat voor Lelycentre in Lelystad, voor de Liefde, de Luxe en het Lekkere wonen. Kortom: L-wonen.


Het project bestaat uit twee types eengezins koopwoningen met 4 of 5 kamers, tuin, berging, keuken, badkamer en toilet. Helemaal compleet. L-wonen komt in het centrum van Lelystad, op de voormalige Waterwijzer locatie, op de hoek van de Zuigerplasdreef en de Polderdreef. Lekker dicht bij het Lelycentre voor de dagelijkse boodschappen en ook nog eens dicht bij het nieuwe winkelcentrum.

Omgeving
De woonkamer met open keuken bevinden zich op de begane grond, net als de entreehal met toilet en trap naar boven. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een volledige badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en is vrij indeelbaar, bijvoorbeeld als slaapkamer of werkruimte. Optione...

Volledige omschrijving
De woonkamer met open keuken bevinden zich op de begane grond, net als de entreehal met toilet en trap naar boven. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een volledige badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en is vrij indeelbaar, bijvoorbeeld als slaapkamer of werkruimte. Optioneel kunnen op zolder dakramen of dakkapellen geplaatst worden. De begane grond kan optioneel worden uitgebreid met een achteruitbouw. In de westtuinen wordt een berging gemaakt en op de achtererfgrens een schutting.
Aankoop op erfpachtgrond mogelijk voor € 128.900 v.o.n. De aangegeven prijs is op erfpachtgrond. Prijs vol eigendom grond voor deze woning is € 164.900 v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen