Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Schutterij Warande, Lelystad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Schutterij Warande, Lelystad

Type: Koop
Plaats: Lelystad
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 279.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Lelystad
Info
U bent op zoek naar een comfortabele én betaalbare woning. In een prachtige omgeving in het bos of aan het water. Waar u geniet van rust, ruimte en natuur. Maar wel met alle voorzieningen, zoals winkels en uitgaansgelegenheden, binnen handbereik. Dat én meer vindt u in Warande, een uniek nieuwbouwproject i...

Volledige omschrijving
U bent op zoek naar een comfortabele én betaalbare woning. In een prachtige omgeving in het bos of aan het water. Waar u geniet van rust, ruimte en natuur. Maar wel met alle voorzieningen, zoals winkels en uitgaansgelegenheden, binnen handbereik. Dat én meer vindt u in Warande, een uniek nieuwbouwproject in Lelystad.

Wonen in de groene weelde

Ter Steege Vastgoed Lelystad realiseert hier 27 rijwoningen en 3 vrijstaande woningen: allen onderdeel van het plan De Schutterij. Ook uw droom wordt hier werkelijkheid: Wonen in de groene weelde van Warande.

Omgeving
In De Schutterij komen 3 vrijstaande woningen, type Retriever. Eigentijdse, riante huizen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De ruime vrijstaande panden zijn uitgevoerd in een moderne architectuur, met veel materialen in lichte tinten. De woningen staan op een royale kavel. U hebt dus alle rui...

Volledige omschrijving
In De Schutterij komen 3 vrijstaande woningen, type Retriever. Eigentijdse, riante huizen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De ruime vrijstaande panden zijn uitgevoerd in een moderne architectuur, met veel materialen in lichte tinten. De woningen staan op een royale kavel. U hebt dus alle ruimte om verder uit te breiden. Bij de bouw van de woningen bieden wij overigens een ruime keuze aan extra opties. Hiermee kunt u het aantal vierkante meters van uw droomwoning direct uitbreiden. De eerste woning is al gebouwd.
Op dit moment is er 1 Retriever gebouwd met het uitgebreide optiepakket, zie de foto's. Bij de nieuw te bouwen Retrievers zijn vele opties mogelijk.

Share |
Meer woningen
Meer woningen