Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Flierbeek 2de fase Woningtype Veenbaan 4de serie, Lichtenvoorde
Nieuwbouw:
Flierbeek 2de fase Woningtype Veenbaan 4de serie, Lichtenvoorde

Type: Koop
Plaats: Lichtenvoorde
Aantal: 3
Soort: Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 169.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Lichtenvoorde
Info

Plan Flierbeek.

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de...

Volledige omschrijving

Plan Flierbeek.

Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan! Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

 

Op plan Flierbeek wordt een aanvang genomen met de verkoop van drie nieuwe woningtypes in verschillende categorieën. Het gaat om 6 rijenwoningen, 8 royale twee onder één kap woningen en 10 halfvrijstaande levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en kennen een uitstekend afwerkingsniveau.

 

Karakteristieke rijenwoningen met berging.

Type “Veenbaan” 2de serie.

 

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Bosuil” aantrekkelijke scherp geprijsde eengezinswoningen (type rijenbouw) met vrijstaande berging gebouwd. Indeling: hal met toilet en trapopgang naar eerste verdieping. Tuingerichte woonkamer met open keuken. Verdieping: overloop, drie slaapkamers en badkamer. Vaste trap naar tweede verdieping met ruime en praktische zolder, waarop mogelijkheid voor vierde slaap-/hobbykamer. Een gevarieerde gevelindeling met bijzondere details en royale gootoverstekken geeft dit plan een aantrekkelijke uitstraling. Deze woningen vormen voor starters op de woningmarkt een uitstekend alternatief ten opzichte van huren.

Omgeving

-

Share |
Meer woningen
Meer woningen