Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Meerzicht, Lisse Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Meerzicht, Lisse

Type: Koop
Plaats: Lisse
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 240.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Lisse
Info
Nieuw Meerzicht verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante ...

Volledige omschrijving
Nieuw Meerzicht verrijst tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Een mooie, centrale plek waar 60 woningen komen met voor elk wat wils. De woningen zijn dan ook heel divers. Van beneden-boven-woningen tot rijwoningen in verschillende prijsklassen en riante twee-onder-een-kapwoningen, tot een vrijstaande woning. Overal in de wijk geniet je van groen, rust, ruimte en vrijheid.

Wonen in het hart van de bollenstreek

Lisse vormt het hart van de bollenstreek. De Keukenhof is vlakbij en ook ben je zo op het strand van Noordwijk of Katwijk. Maar ook in Lisse zelf kom je niks tekort. Scholen, winkels, sportclubs en het openbaar vervoer vind je allemaal in de buurt. Daarnaast is Lisse rijk aan gezellige restaurants en cafés en heeft het een bruisend centrum. En wil je erop uit? In de buurt kun je eindeloos wandelen en fietsen en met de auto zit je binnen 20 minuten in Leiden of Haarlem. Dat alles maakt Nieuw Meerzicht een geweldige plek om te wonen, te leven en te beleven.

Van alles een beetje meer

Met dank aan omwonenden en toekomstige bewoners, die mee mochten denken over hoe de wijk eruit moest gaan zien, is in Nieuw Meerzicht alles net even meer dan in een traditionele nieuwbouwwijk. Dat zorgt voor een samenhangend geheel met minder woningen dan in eerdere plannen, maar meer ruimte, meer kwaliteit, meer groen en een betere toegankelijkheid met voldoende parkeerplekken. Daardoor is Nieuw Meerzicht straks een echt Lissense wijk, maar wel met net dat beetje meer.

Verkoop

Alle woningen in Nieuw Meerzicht zijn verkocht of staan onder optie. Je kan je nog wel als reservekandidaat opgegeven. Vul daarvoor het online formulier in voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Heb je vragen over (een van) de woningen? Neem contact op met de makelaar:

Van der Meer Makelaars & Taxateurs
0252-


Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://

Omgeving
Type M, rijwoning

- woonkamer grenzend aan achtertuin gelegen op zuidwesten
- afgesloten tuin met poort
- houten berging
- mogelijkheid om woonkamer te vergroten met uitbouw
- 2 ruime slaapkamers
- woonoppervlakte 102 m2
- afgesloten installatieruimte en wasruimte v...

Volledige omschrijving
Type M, rijwoning

- woonkamer grenzend aan achtertuin gelegen op zuidwesten
- afgesloten tuin met poort
- houten berging
- mogelijkheid om woonkamer te vergroten met uitbouw
- 2 ruime slaapkamers
- woonoppervlakte 102 m2
- afgesloten installatieruimte en wasruimte voor de wasmachine op zolder

Share |
Meer woningen
Meer woningen