Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:In de Engel, Lisse
Nieuwbouw:
In de Engel, Lisse

Type: Koop
Plaats: Lisse
Aantal: 73
Soort:
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Lisse
Info
Afbeeldingen

De mooie details van de huidige woningen in De Engel zijn meegenomen in het ontwerp van de nieuwe woningen in Mallegatshof, te denken aan speels metselwerk en een mooie afwerking met hout en mooie lijsten om de ramen. Onder 'Situatie en Woningtypes' kunt u de prac...

Volledige omschrijving

De mooie details van de huidige woningen in De Engel zijn meegenomen in het ontwerp van de nieuwe woningen in Mallegatshof, te denken aan speels metselwerk en een mooie afwerking met hout en mooie lijsten om de ramen. Onder 'Situatie en Woningtypes' kunt u de prachtige ontwerpen per woning bekijken.

Omgeving

Het buurtschap De Engel

Het buurtschap De Engel ligt midden tussen de bollenvelden aan de doorgaande provinciale weg (N208) tussen Lisse en Sassenheim. Het is een traditionele buurt waar iedereen elkaar nog kent en groet. Het kloppend hart van de gemeenschap wordt gevormd door s...

Volledige omschrijving

Het buurtschap De Engel

Het buurtschap De Engel ligt midden tussen de bollenvelden aan de doorgaande provinciale weg (N208) tussen Lisse en Sassenheim. Het is een traditionele buurt waar iedereen elkaar nog kent en groet. Het kloppend hart van de gemeenschap wordt gevormd door speeltuin Kindervreugd waar de vele activiteiten zorgen voor een bloeiend verenigingsleven.

 

Naast een mooie plek om te wonen is Mallegatshof dus centraal gelegen tussen Lisse en Sassenheim, twee dorpen die zich uitstekend lenen voor een dagje shoppen, een terrasje pakken of lekker uiteten.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen