Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Loenen aan de Vecht, Cronenburgh, Loenen aan de Vecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Loenen aan de Vecht, Cronenburgh, Loenen aan de Vecht

Type: Koop
Plaats: Loenen aan de Vecht
Aantal: 7
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 915.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Loenen aan de Vecht
Info
Een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw.
Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, di...

Volledige omschrijving
Een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw.
Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die prima aansluit op de gezelligheid in het artistieke Loenen aan de Vecht. Kennemerland Beheer (KB Wonen) ontwikkelt het derde deelplan in Cronenburgh. Dat betekent: daadkracht & deskundigheid en dus creatieve oplossingen en een snelle, milieu­vriendelijke realisatie van de bouw.

De ligging
Loenen aan de Vecht ligt ideaal. Precies tussen Amsterdam en Utrecht, vlakbij Hilversum en in een prachtig stukje Nederland. Het gebied is uitstekend ontsloten. De A2 ligt op een paar ­autominuten afstand. En vanaf NS-station Breukelen kunt u per trein razendsnel doorreizen naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Ook zijn er goede busverbindingen met Loenen.

Wat een mogelijkheden!
Wie in Loenen woont, leeft midden in de natuur. Recreatiemogelijkheden te over. Het gebied bestaat voor eenderde deel uit water en is ideaal voor watersporters. En wie de fiets pakt, of van wandelen houdt, vindt prachtige dorpjes, bossen en diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving. Houdt u van golfen? Er ligt een prachtige 9-holes golfbaan vlakbij Cronenburgh. Ook biedt de gemeente Loenen alles wat een modern mens nodig heeft: scholen, winkels en goede medische voorzieningen op loopafstand.

Nu gasloos gebouwd
De laatste woningen worden nu gasloos gebouwd! Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming. 

Bouwtijd
Per december 2018 is de bouw gestart van de villa's met bouwnummers: A04, A05 en M88. Prognose bouwtijd: ongeveer 1 jaar vanaf gereedkomen ruwe begane grondvloer.


Geïntresseerd in een van de woningen? Dan kunt u contact met ons opnemen via , of via 023-3.

Omgeving
DE LAATSTE WONINGEN ZIJN GEHEEL GASLOOS !! De woningen worden voorzien van een warmtepomp en zijn daardoor zeer duurzaam!

Cronenburgh is een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te ...

Volledige omschrijving
DE LAATSTE WONINGEN ZIJN GEHEEL GASLOOS !! De woningen worden voorzien van een warmtepomp en zijn daardoor zeer duurzaam!

Cronenburgh is een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw. Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die helemaal aansluit op de gezelligheid en authenticiteit van Loenen aan de Vecht! 

Het heiwerk van de fundering heeft al plaatsgevonden. Nadat de koop-aanneemovereenkomst definitief is geworden en de levering van de grond heeft plaatsgevonden zal gestart worden met de bouw. 

Kennemerland Beheer (KB Wonen) ontwikkelt het derde deelplan in Cronenburgh. Dat betekent: daadkracht & deskundigheid en dus creatieve oplossingen en een snelle, milieu­vriendelijke realisatie van de bouw.

Share |
Meer woningen
Meer woningen