Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Meulenveld, Lomm
Nieuwbouw:
Meulenveld, Lomm

Type: Koop
Plaats: Lomm
Aantal: 7
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 268.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Lomm
Info
Afbeeldingen

Thuiskomen
Lomm is centraal gelegen in Noord-Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van de stad Venlo. In Venlo proeft u het gastvrije karakter van Limburg en vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur...

Volledige omschrijving

Thuiskomen
Lomm is centraal gelegen in Noord-Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van de stad Venlo. In Venlo proeft u het gastvrije karakter van Limburg en vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur en de vele (water) recreatie mogelijkheden, maken dit gebied een ideale omgeving om te wonen en te recreëren.

Wonen in een landelijke omgeving
Heerlijk wonen in een landelijke omgeving met de gemakken van het centrum van Venlo binnen handbereik, met de A67 en de A73 als directe aansluiting naar bestemmingen in alle windrichtingen. Bij de ontwikkeling van woonwijk Meulenveld is bijzonder veel aandacht besteed aan een optimaal woon- en leefkwaliteit.
In de bestaande landelijke omgeving is het plan Meulenveld met zorg ingericht met fraaie woningen waarbij evenwicht tussen bebouwing en groen is gewaarborgd.

Meulenveld geeft je ruimte om te wonen.
We hebben allemaal andere woonwensen, onder meer afhankelijk van levensfase, persoonlijke situatie en specifieke voorkeuren. Met oog voor deze gevarieerde wensen is Meulenveld ontworpen als een veelzijdig woongebied met diverse woonsferen, voorzien van een eigen opzet. Elke woonsfeer kent een afwisselende architectuur met duurzame, op de toekomst gerichte kwaliteitswoningen die ontworpen zijn om tegemoet te koemn aan ieders wensen; staters op de woningmarkt, tweeverdieners, gezinnen met of zonder kinderen en ook voor senioren die van hun welverdiende rust willen gaan genieten. Op deze wijze wordt in Meulenveld een breed aanbod aan wonen gecreëerd, om ook aan uw woonwensen te kunnen voldoen. Het resultaat is een levendige en verassende woonwijk met voor elk wat wils.

Situatie
Aan de rand van Lomm, in een fraaie landelijke omgeving, wordt de woonwijk Meulenveld gerealiseerd. De woningen zijn als familie van elkaar ontworpen en vormen een levendig straatbeeld. Als geheel ademt het ontwerp een ingetogen grandeur. De woningen zijn stuk voor stuk charmant, chique en majestueus. Binnen het bouwplan bieden wij u 9 fraaie woningen in 3 verschillende types aan.
De woningen zijn verdeeld in 4 halfvrijstaande woningen, 1 vrijstaand geschakelde woningen en 4 vrijstaande woningen. Uitgangspunten van het ontwerp zijn ruime woningen die voldoen aan de moderne wooneisen van diverse doelgroepen. Bovendien is woonwijk Meulenveld ontworpen voor de toekomst, de woningen worden gebouwd met duurzame milieuvriendelijke materialen en er wordt veel aandacht besteed aan energiebewust en veilig wonen. De woningen voldoen dan ook aan de hoge hedendaagse eisen en regelgevingen.

9 markante eengezinswoningen (waarvan er momenteel 7 in de verkoop zijn)
In de nieuwe woonwijk Meulenveld worden 9 markante gezinswoningen gerealiseerd. De woningen bestaan uit 2 volledige bouwlagen en een ruime zolder welke met een vaste trap bereikbaar is. De begane grond biedt ruimte aan een ruime woonkamer, eethoek, open keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met bad, douche (vrijstaande geschakelde woning), toilet en wastafel. De zolder is ingericht met een extra 4e en 5e slaapkmaer (5e slaapkamer bij vrijstaande woning) en een technische ruimte. Alle woningen beschikken over een eigen garage en een royale tuin welke vanuit de woon/eetkamer bereikbaar is.

Markante gegevens
- Ruime woonkamer met half open keuken
- Fraaie erkers
- Schuifpui in achtergevel
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Bergruimte onder de trap
- Inpandig bereikbare garage
- Separaat toilet 1e verdieping
- Volledig ingerichte badkamer met bad, douche en wastafel
- Vaste beuken trap naar zolder waar een 4e en 5e slaapkamer gerealiseerd is
- Energiezuinig met warmte terugwinning
- Ruime kavels

Verkoopinformatie
De 7 markante gezinswoningen beschikken over ruime kavels variërend van circa 320 m² tot circa 457 m². Prijzen variëren van € 264.000,- v.o.n. tot € 352.000,- v.o.n. (exclusief overheidssubsidie)

Interesse?

Omgeving

Aan de rand van Lomm, in een fraaie landelijke omgeving, wordt de woonwijk Meulenveld gerealiseerd. De woningen zijn als familie van elkaar ontworpen en vormen een levendig straatbeeld. In de nieuwe woonwijk worden op termijn 9 markante gezinswoningen gebouwd in 3 verschillende types. Dit betreffen half...

Volledige omschrijving

Aan de rand van Lomm, in een fraaie landelijke omgeving, wordt de woonwijk Meulenveld gerealiseerd. De woningen zijn als familie van elkaar ontworpen en vormen een levendig straatbeeld. In de nieuwe woonwijk worden op termijn 9 markante gezinswoningen gebouwd in 3 verschillende types. Dit betreffen halfvrijstaande en vrijstaande woningen en één vrijstaand geschakelde woning. Uitgangspunt van het ontwerp zijn royale woningen die voldoen aan de moderne wooneisen van de diverse doelgroepen. Binnen het bouwplan is nu de verkoop gestart van de 1e fase. Dit betreffen 2 vrijstaande woningen, 2 halfvrijstaand woningen en 1 vrijstaand geschakelde woning. De verkoopprijzen van de woningen zijn van € 237.000,- v.o.n. tot € 352.000,- v.o.n.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen