Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:MAR'CS, Maarssen Powered by Niki
Nieuwbouw:
MAR'CS, Maarssen

Type: Koop
Plaats: Maarssen
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 228.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Maarssen
Info
In “MAR’CS” komen 143 koopappartementen die verdeeld zijn over 11 verdiepingen. Het aantal appartementen verschilt per verdieping. Vanaf de 8e woonlaag gaan de markante torens verder de lucht in. Hierdoor bevinden zich op de hoger gelegen woonlagen slechts enkele appartementen. Per woonla...

Volledige omschrijving
In “MAR’CS” komen 143 koopappartementen die verdeeld zijn over 11 verdiepingen. Het aantal appartementen verschilt per verdieping. Vanaf de 8e woonlaag gaan de markante torens verder de lucht in. Hierdoor bevinden zich op de hoger gelegen woonlagen slechts enkele appartementen. Per woonlaag zijn er twee liften beschikbaar. Op de begane grond en gedeeltelijk op de eerste verdieping liggen de commerciële ruimten. Het parkeren in dit gebouw is binnen opgelost, de auto parkeert u op de 1e, 2e of 3e verdieping. Doordat het gebouw “MAR’CS” geen ‘voor- of achterkant’ heeft, zijn de appartementen rondom gesitueerd. U kunt dus zelf bepalen welke zonligging of uitzicht uw voorkeur heeft. MAR’CS, een schitterend gebouw aan het stationsplein te Maarssenbroek dat het gebied nieuw leven in zal blazen. Het gebouw bestaat uit winkels op de begane grond en eerste verdieping en appartementen met parkeerplaatsen op de daarboven gelegen verdiepingen. Het gebouw krijgt een warme uitstraling die met name gerealiseerd wordt door toepassing van kleurtinten in de gevels. De winkels worden transparant uitgevoerd en voorzien van grote glasoppervlakken. In het “middenrif” van het gebouw dat haaks op het langwerpige volume staat wordt een toren gerealiseerd. Op de begane grond wordt een winkelpassage gerealiseerd die tevens als doorgang functioneert naar het huidige winkelcentrum Bisonspoor.
Van de 143 appartementen mogen maximaal 42 appartementen worden verkocht in combinatie met erfpacht. Dit betekent dat u de onderliggende grondwaarde van het appartement niet koopt, maar pacht. Pachten kan gezien worden als een vorm van huur. U 'huurt' de grond van de eigenaar. Het nemen van een erfpacht heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de vrij op naam prijs wordt verlaagd. Dit betekent zowel een lagere koopprijs, alsmede de mogelijkheid in aanmerking te komen voor koopsubsidie.
Zie voor meer informatie de bijgevoegde brochure en de prijslijst.

Omgeving
De driekamerappartementen van het type B bevinden zich op derde tot en met de tiende verdieping. Het totale woonoppervlak beslaat 94m2, waarin zich twee slaapkamers en een ruime woonkamer bevinden. De riante living grenst aan de open keuken. Het inpandige balkon grenst aan de woonkamer en beide slaapk...

Volledige omschrijving
De driekamerappartementen van het type B bevinden zich op derde tot en met de tiende verdieping. Het totale woonoppervlak beslaat 94m2, waarin zich twee slaapkamers en een ruime woonkamer bevinden. De riante living grenst aan de open keuken. Het inpandige balkon grenst aan de woonkamer en beide slaapkamers. De royale badkamer beschikt over een douche en optioneel een tweede toilet en/of bad. De keuken wordt casco opgeleverd, deze is volledig naar eigen wens in te richten. De berging beschikt over aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger. Inpandig beschikt het appartement over een balkon van circa 5m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen